Backapp Hipp aktiivituoli

477,00 477,00 
(384,68 384,68  alv 0 %)

Backapp Hipp aktiivituoli on ergonominen tuoli toimistoihin, kotitoimistoihin ja kokoustiloihin

Backapp Hipp -tuolissa on sama ainutlaatuinen teknologia kuin Backapp Smartissa, terveyshyödyt kaikkien saatavilla nykyaikaista teknologiaa hyödyntäen. Ergonominen istuin on kova ja joustava. Backapp Hipp aktiivituoli on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista, jotka voidaan helposti purkaa kierrätystä varten.

Backapp Hipp on alkuperäinen Backapp Smart, jolla istutaan jalat jalkalevyn päällä. Ryhdikäs istumisasento ja kevyt liike takaavat erinomaisen istumiskokemuksen. Backapp -tuolin salaisuus piilee punaisessa pallossa tuolin alla. Tuolilla istuttaessa jalat eivät ota tukea lattiasta ja istutaan ikään kuin tasapainolaudan päällä. Backapp vahvistaa selkää, koska ryhti pysyy hyvänä, kroppa on rentona ja ylläpitää jatkuvasti tasapainoa. Jalat lepäävät jalkalevyn päällä ja vartalo pääsee liikkumaan vapaasti joka suuntaan. Backapp –tuolin käyttö harjoittaa keskivartalon syviä lihaksia, jotka tukevat selkärankaa. Keho liikkuu jatkuvasti tasapainoa hakiessaan, jolloin selän tukilihakset saavat erinomaista harjoitusta kuin itsestään.

Tekniset tiedot

 • Pääosin kierrätysmuovista valmistettu kevyt jakkara, joka on helppo purkaa kierrätystä varten.
 • Pohja: Ruiskuvalettu korkea lujuus, alhainen joustavuus Musta harmaa lasikuituvalmius PP (polypropeeni) yhdistelmä.
 • Pallo: Ruiskuvalettu pehmeällä TPE-kuorella PP-ytimen ympärillä, joka on puristettu teräspulttiin. Pyöritämällä palloa voit lisätä tai vähentää kallistusliikettä, jonka tuoli antaa sinulle käytön aikana. Vastapäivään saat enemmän liikettä, myötäpäivään vähemmän liikettä.
 • Vaimennusrengas: Jalkatuen alla oleva vaimennusrengas on valmistettu pehmeästä TPE-kumista, joka varmistaa sujuvan liikkeen.
 • Pneumaattinen sylinteri: Iskualue on 260 mm / 10,2" 300 Newtonin paineella, ja se pystyy kantamaan 113 kg painavia henkilöitä
 • Istuintuki sis. korkeuden säätö: Ruiskuvalettu erittäin luja, vähän joustavia lasikuituvahvistettu PP-kotelo PP-toimilaitteen kahvalla istuimen nostamiseksi ja laskemiseksi.
 • Istuimen yläosa: Valmistettu ruiskuvaletusta pehmeästä kosketuksesta, korkea lujuus, korkea joustavuus PP. Joustava reisien alla ja takareunan ympärillä lisäämään sopivuutta eri ihmisille. Ilmastoitu ja mukavasti muotoiltu sopimaan ihmisen anatomiaan.
 • Takuu: Viiden (5) vuoden rajoitettu takuu normaalikäytössä (8 tuntia päivässä) henkilöille, jotka painavat enintään 113 kg. Testattu standardin EN 16139:2013 mukaan Huonekalut - Lujuus, kestävyys ja turvallisuusstandardit

Mitat

  • Kokonaiskorkeus 650 - 910 mm / 26" - 35,8"
  • Kokonaisleveys 500 mm / 16,96"
  • Istuinkorkeus 560 - 820 mm / 22" - 32,3"
  • Istuimen leveys 400 mm / 15,75"
  • Istuinsyvyys 353 mm / 13,9”
  • Paino 4,7 kg, 10,4 lbs

Ympäristö

Backapp A/S pitää ympäristönsuojelua tärkeänä osana toimintaansa ja keskittyy kaikkiin tuotteen arvoketjun vaiheisiin. Backapp A/S haluaa käyttää kierrätettyä ja kierrätettävää materiaalia kaikissa tuotteissaan ja keskittyy materiaalivalintaan ja materiaalien sisältöön.

Tuolit on suunniteltu kestämään kauan. Kaikki osat on muun muassa helppo vaihtaa. Kun tuote on tullut elinkaarensa päähän, jokainen osa on helppo purkaa puhtaisiin materiaalijakeisiin kierrätystä varten. Kaikki suuremmat muoviosat on merkitty ISO 11469 -standardin mukaisesti. Kaikki kankaat on Öko-Tex-sertifioitu.

Kommentti: Yli 90 % Backapp -tuolien osista valmistetaan paikallisesti Pohjoismaissa.

Saatat myös pitää...