Backapp Smart aktiivituoli

Alkaen 763,00  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Backapp Smart on alkuperäinen Backapp-tuoli

Backapp Smart aktiivituolilla on yli 100.000 käyttäjää ympäri maailmaa. Premium-malli, jossa on pehmeä istuin, alumiininen runko ja se on mahdollista yhdistää Backapp-pyörätasoon.

Backapp Smart -tuolissa istutaan dynaamisessa asennossa, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja ennaltaehkäisee ja lievittää selkäsärkyjä. Jatkuva liikkuminen ja tasapainon hakeminen stimuloi selkärankaa tukevia lihaksia. Liike ja oikea istumisasento vilkastuttavat verenkiertoa selässä, lantiossa ja jaloissa.

Backapp -tuolin salaisuus piilee punaisessa pallossa tuolin alla. Tuolilla istuttaessa jalat eivät ota tukea lattiasta ja istutaan ikään kuin tasapainolaudan päällä. Backapp vahvistaa selkää, koska ryhti pysyy hyvänä, kroppa on rentona ja ylläpitää jatkuvasti tasapainoa. Jalat lepäävät jalkalevyn päällä ja vartalo pääsee liikkumaan vapaasti joka suuntaan. Backapp –tuolin käyttö harjoittaa keskivartalon syviä lihaksia, jotka tukevat selkärankaa. Keho liikkuu jatkuvasti tasapainoa hakiessaan, jolloin selän tukilihakset saavat erinomaista harjoitusta kuin itsestään.

 

Ominaisuudet:

  • Tuolin korkeus on säädettävissä, istuinkorkeus noin 59 - 81 cm
  • Tuolin runko valmistettu 100 % kierrätetystä alumiinista, väri hopeanharmaa, musta/harmaa tai kiillotettu alumiini
  • Istuimen verhoiluvaihtoehdot: musta Nordic wool kangas, Alcantara -kangasverhoilu, useita eri värejä, musta keinonahka sekä musta aito nahka
  • Musta tai punainen muovipallo, jolla säädetään istuimen kaltevuuskulmaa
  • Takuu 5 vuotta

Saatat myös pitää...