Booth4One puhelinkoppi

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Hiljaisuus kuuluu kaikille

Booth4One puhelinkoppi on Suomessa valmistettu, äänieristetty puhelinkoppi, jossa hoidat rauhassa puhelut, etäkokoukset ja muut hiljaisuutta ja keskittymistä vaativat työt. Koneellisella ilmanvaihdolla ja hyvällä valaistuksella varustetussa tilassa sujuvat pidemmätkin palaverit. Pöydän pinta on Antibacterial -käsitelty ja valmistusmateriaalit ovat M1 päästöluokkaa.

Booth4One puhelinkopin ääntä vaimentavat ominaisuudet takaavat sinulle yksityiset puhelinneuvottelut ja Teams palaverit. Edessä oleva pöytätaso Laturi 5918 -sähköistysratkaisulla takaa monipuoliset työskentelymahdollisuudet ilman turhaa kiirettä lataamaan puhelinta tai kannettavaa tietokonetta. Kahdelta suunnalta umpinaiset seinät antavat lisää tarvittavaa yksityisyyttä, mutta oven ja takaseinän 8 mm laminoitu kirkas lasi antaa valoa ja avaruutta tilaan. Katossa on LED-valo, jonka voit kytkeä päälle katkaisimesta.

Booth4One:n ilmastoinnista on huolehdittu automaattisella järjestelmällä, joka toimii läsnäolotunnistimella. Tilan PET-harmaat sisäseinät, musta turvekatto sekä lattian musta tekstiilimatto vaimentavat tehokkaasti ääntä ulospäin.  Samalla äänieristys hiljentää niin avokonttorin kuin aulatilojenkin taustaäänet antaen sinulle miellyttävän rauhan työskennellä. Puhelinkopissa on helppo keskittyä vain ja ainoastaan olennaiseen!

Työskentelymukavuutta tilassa lisää kiinteä istuin, joka ei vie liikaa tilaa ja pöydän alla on metallinen jalkatuki. Mahdut työskentelemään tilassa myös seisten.

Mitat:

ulkomitat: 108 x 108 x 236,5 cm (s x l x k)
sisämitat: 100 x 89 x 205 cm (s x l x k)

Oven kätisyys vaihdettavissa.

Ulkopuolen väri: valkoinen tai musta
Sisäväritys: musta / tummanharmaa

Tilausvärit

Tilauksesta saatavilla eri sisäväreissä:

  • sininen
  • oranssi
  • vaaleanharmaa
  • vihreä
  • violetti
  • musta
  • punainen.

 

Toimitusaika noin 4 viikkoa. Kysy tarjous!

Saatat myös pitää...