Eco-Silence levy, muotoiltava

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Eco-Silence levy
Levyn koko 2440*1220*9 mm yhteensä 2,97 neliötä

Levy on varastotuote. Kuviot tilauksesta.

Eco-Silence levy ympäristöystävällistä, kierrätettävää materiaalia, jolla on ISO 9001-2008 laatusertifikaatti. Levy on synteettistä tasa-aineista huopaa jolla on akustiikka parantavia ominaisuuksia. Levyt ovat kevyitä ja helppoja kiinnittää. Levyjen kiinnittäminen tehdään liimalla tai viimeistelynaulaimella.

Pinnaltaan akustiikkalevyt ovat kauniin eläväisiä, kuin huopaa. Ne ovat läpivärjättyjä ja paksuudeltaan vain 9 millimetriä.

  • Akustiikkalevyt on valmistettu polyesteristä.
  • Akustiikkalevy eristää ja vaimentaa ääntä tehokkaasti.
  • Pinnaltaan akustiikkalevyt ovat kauniin eläväisiä.
  • Ne ovat läpivärjättyjä ja paksuudeltaan vain 9 millimetriä.
  • Levyjä voidaan käyttää ilmoitustauluna. Nastat ja nuppineulat kiinnittyvät vaivatta, eivätkä jätä jälkiä.
  • Levyyn voidaan työstää esim. yrityksesi logo tai jokin haluamasi muoto.
  • Muodossa voidaan käyttää useampaa väriäkin.

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja leikkautetaan levystä toivomasi muoto tai sillä voidaan verhoilla kaapin tausta.

Kevyt huopamainen materiaali on työstettävissä monenlaisiksi kuvioiksi, vaikka messuosaston seinäksi.
Levyllä on myös vaivatonta peittää vaikka ylimääräisiä kevyiden väliseinien ikkunoita.

Voit myös tilata Eco Silence etulevyt ja pöytäsermit.

Kerro meille toiveesi ja pyydä tarjous!


Perustietoa levystä

Kohti parempaa kestävyyttä PET-huovasta valmistetut akustiset tuotteet ovat yksi esimerkkejä pyrkimyksistämme olla kestävämpi yritys.

Nämä tuotteet ovat osa kiertotaloutta: ne edistävät vastuullista resurssien käyttöä ja jätteiden vähentämistä, koska ne on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja soveltuvat myös kierrätykseen. Nämä tuotteet tuntuvat kosketettaessa villalta, mutta PET-huopa on valmistettu muovista ja siinä käytetään yli 50 prosenttia kierrätysmuovia. PET-huovan ominaisuudet Tällä kestävällä materiaalilla on erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet. Huokoinen rakenne varmistaa tehokkaan keski- ja korkeataajuisen melun vaimentamisen tuotteen alhaisesta paksuudesta huolimatta, mikä on tärkeää toimistotyössä

PET-huopa on pehmeää ja kevyttä, mutta silti vahva ja kestävä materiaali sopii erinomaisesti pöytäseinämiin. Sillä on myös vaadittu palonkestävyys ja se täyttää sovellettavat paloturvallisuusvaatimukset. Rakenteensa ansiosta PET-huopa on helppo puhdistaa ja desinfioida.

 

Saatat myös pitää...