Eco-Silence ilmava pöytäsermi

0,00 0,00 
(0,00 0,00  alv 0 %)

Eco-Silence ilmava pöytäsermi on kevyesti akustoiva, PET-huovasta valmistettu levy

Työpöytään kiinnitettävä Eco-Silence ilmava pöytäsermi antaa erinomaisen näkösuojan pöydän päälle akustoiden samalla työhuoneen äänimaailmaa.
Sähköpöydässä pöytäsermi nousee ja laskee kannen mukana. Tolppajalkaisessa työpöydässä pöytäsermi on kiinteästi aina samassa tasossa.

Ilmavaa on saatavilla myös vapaasti pöydän päälle sijoitettavilla kannakkeilla.

  • Levyä ei ole kehystetty, paksuus 9 mm.
  • Yleisimmin käytetään korkeutta 40 cm, voidaan tehdä myös 50 cm korkeana.
  • Leveys voi olla 30 - 240 cm pitkä.
  • Ei vakiomittoja!

Kiinnikkeet valkoiset tai mustat.

Hinta alkaen: 84,32 € (68,00 € alv 0 %), kysy tarjous!

Tuote on palvelutuote, leikkaukset tehdään Oulussa. Varaathan toimitukselle muutaman päivän. Materiaalit ovat varastotuotteita.

Toimii myös hygieniasuojana, vesipestävä.


Kohti parempaa kestävyyttä

PET-huovasta valmistetut akustiset tuotteet ovat yksi esimerkkejä pyrkimyksistämme olla kestävämpi yritys. Nämä tuotteet ovat osa kiertotaloutta: ne edistävät vastuullista resurssien käyttöä ja jätteiden vähentämistä, koska ne on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja soveltuvat myös kierrätykseen. Nämä tuotteet tuntuvat kosketettaessa villalta, mutta PET-huopa on valmistettu muovista ja siinä käytetään yli 50 prosenttia kierrätysmuovia.

PET-huovan ominaisuudet

Tällä kestävällä materiaalilla on erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet. Huokoinen rakenne varmistaa tehokkaan keski- ja korkeataajuisen melun vaimentamisen tuotteen alhaisesta paksuudesta huolimatta, mikä on tärkeää toimistotyössä. PET-huopa on pehmeää ja kevyttä, mutta silti vahva ja kestävä materiaali sopii erinomaisesti pöytäseinämiin. Sillä on myös vaadittu palonkestävyys ja se täyttää sovellettavat paloturvallisuusvaatimukset. Rakenteensa ansiosta PET-huopa on helppo puhdistaa ja desinfioida.

Saatat myös pitää...