-40%

Eco-Silence levy

99,20 186,00 
(80,00 150,00  alv 0 %)

Osta verkkokaupastamme

Eco-Silence levy, koko 2440*1220*9 mm; yhteensä 2,97 neliötä

Eco-Silence levy ympäristöystävällistä, kierrätettävää materiaalia, jolla on ISO 9001-2008 laatusertifikaatti. Levy on synteettistä tasa-aineista huopaa, jolla on akustiikkaa parantavia ominaisuuksia. Voit myös pyytää tarjouksen muista määrämittaan leikatuista paloista.

Pinnaltaan akustiikkalevyt ovat kauniin eläväisiä, kuin huopaa. Ne ovat läpivärjättyjä ja paksuudeltaan vain 9 millimetriä.

Akustiikkalevyjä voidaan leikata katkoteräveitsellä (mattopuukko) tasaista pintaa vasten.

Eco-Silence levyä voidaan toimittaa isoina arkkeina ilmoitustauluksi.

Voit myös tilata ilmoitustaulun tiettyyn haluamaasi kokoon leikattuna.
Leikkaustyöt tehdään puusepäntyönä.

Voit käyttää levyä myös koko seinän peittämiseen, tapetin tapaan tai sommittele oma akustiikkataulu.
Tästä levystä saat kauniin värielementin tilaan kuin tilaan. Tuote on vesipestävä.

Kiinnitys on vaihtoehtoisesti; ruuveilla, nauloilla tai liimalla.

Lisätietoa materiaalista

Kohti parempaa kestävyyttä

PET-huovasta valmistetut akustiset tuotteet ovat yksi esimerkkejä pyrkimyksistämme olla kestävämpi yritys. Nämä tuotteet ovat osa kiertotaloutta: ne edistävät vastuullista resurssien käyttöä ja jätteiden vähentämistä, koska ne on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja soveltuvat myös kierrätykseen. Nämä tuotteet tuntuvat kosketettaessa villalta, mutta PET-huopa on valmistettu muovista ja siinä käytetään yli 50 prosenttia kierrätysmuovia.

Tällä kestävällä materiaalilla on erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet. Huokoinen rakenne varmistaa tehokkaan keski- ja korkeataajuisen melun vaimentamisen tuotteen alhaisesta paksuudesta huolimatta, mikä on tärkeää toimistotyössä. PET-huopa on pehmeää ja kevyttä, mutta silti vahva ja kestävä materiaali.

Sillä on myös vaadittu palonkestävyys ja se täyttää sovellettavat paloturvallisuusvaatimukset. Rakenteensa ansiosta PET-huopa on helppo puhdistaa ja desinfioida.

 


Huom: värimallit tarkistettavissa myymälässämme. Näytön säädöt voivat vääristää todellista väriä.

Saatat myös pitää...