Eco-Silence palapeli

45,00 
(36,29  alv 0 %)

Sisusta ja viihdy! 

Eco-Silence palapeli 8 palan yhteiskoko 2440*1220*9 mm.

Yhteensä 2,97 neliötä. Kokonaisuuden hinta 365,80 (295,- alv0%)

Yksittäinen palapelin pala 36,29/kpl  (45,-). Kysy heti saatavat värit!

Eco-Silence palapeli ympäristöystävällistä, kierrätettävää materiaalia, jolla on ISO 9001-2008 laatusertifikaatti. Levy on synteettistä tasa-aineista huopaa jolla on akustiikka parantavia ominaisuuksia.

Palapelin palojen avulla luot kotiin, toimistoon tai vaikkapa jumppasaliin äänenvaimennuksen hauskalla tavalla. Tyylikkäät akustiikkalevyt on leikattu palapelin muotoon.

  • Akustiikkalevyt on valmistettu polyesteristä.
  • Akustiikkalevy eristää ja vaimentaa ääntä tehokkaasti.
  • Pinnaltaan akustiikkalevyt ovat kauniin eläväisiä.
  • Ne ovat läpivärjättyjä ja paksuudeltaan vain 9 millimetriä.
  • Levyjä voidaan käyttää ilmoitustauluna. Nastat ja nuppineulat kiinnittyvät vaivatta, eivätkä jätä jälkiä.

Levyt ovat kevyitä ja helppoja kiinnittää. Kiinnittäminen tehdään liimalla tai viimeistelynaulaimella.


Lisätietoa materiaalista

Kohti parempaa kestävyyttä

PET-huovasta valmistetut akustiset tuotteet ovat yksi esimerkkejä pyrkimyksistämme olla kestävämpi yritys. Nämä tuotteet ovat osa kiertotaloutta: ne edistävät vastuullista resurssien käyttöä ja jätteiden vähentämistä, koska ne on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja soveltuvat myös kierrätykseen. Nämä tuotteet tuntuvat kosketettaessa villalta, mutta PET-huopa on valmistettu muovista ja siinä käytetään yli 50 prosenttia kierrätysmuovia.

Tällä kestävällä materiaalilla on erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet. Huokoinen rakenne varmistaa tehokkaan keski- ja korkeataajuisen melun vaimentamisen tuotteen alhaisesta paksuudesta huolimatta, mikä on tärkeää toimistotyössä. PET-huopa on pehmeää ja kevyttä, mutta silti vahva ja kestävä materiaali.

Sillä on myös vaadittu palonkestävyys ja se täyttää sovellettavat paloturvallisuusvaatimukset. Rakenteensa ansiosta PET-huopa on helppo puhdistaa ja desinfioida.

 

Saatat myös pitää...