Hush Light Round Akustiikkapaneeli

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Höyhenenkevyt paneeli

Hush Light Round Akustiikkapaneeli on ääntä vaimentava paneeli, jota voi käyttää myös ilmoitustauluna. Paneeli voidaan asentaa tauluna seinälle tai vaihtoehtoisesti kattoon.

Paneeli valmistetaan Basotect® 55 mm solumuovista, jota käytetään keveyden, paloturvallisuuden ja A-luokan äänenvaimennuksen ansiosta niin lentokone- kuin autoteollisuudessakin.

Hush Light Round Akustiikkapaneeli verhoillaan laadukkaalla Camira Cara kankaalla, myös muut kankaat ovat mahdollisia asiakkaan valinnan mukaan. Camira Cara kangas soveltuu erinomaisesti käytettäväksi akustisissa tauluissa. Tuote on saatavana myös kuvaprintillä.

Kangas käännetään taulun taakse ja paneelin ilmeen viimeistelee taidokkaasti ommellut kulmat. Paneeli kiinnitetään seinälle tai kattoon piilokiinnikkeillä.
Taustamateriaalina on 6 mm MDF-levy.

Hush Light Round Akustiikkapaneeli on saatavissa sekä vakio- että erikoiskokoisina.
Kerro meille koko- ja väritoiveesi, niin me toteutamme visiosi.

Saatat myös pitää...