Kubik sohvapöytä

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Kubik sohvapöytä on tyylikäs lisä jokaiseen sisustukseen

Kubik sohvapöytä voi olla värikäs yksityiskohta muutoin värittömässä tilassa. Siihen voit valita erilaisia moderneja ja klassisia värejä tai yhdistellä erivärisiä runkoja ja levyjä. Voit koota kolmesta pöydästä (S, M ja L) koostuvan sarjan tai käyttää vain yhtä pöytää – ihan niin kuin tilaasi parhaiten sopii.

Kansilevy
valikoimassa Valchromat ja viilu

Runko
maalattu metalli

KUBIK S: 45x45x H45 cm
KUBIK SA:45x45x H45 cm, metallirunko yhdeltä sivulta avoin

KUBIK M: 90x41x H39 cm
KUBIK MA: 90x41x H39 cm, metallirunko yhdeltä sivulta avoin

KUBIK L: 82x82x H34 cm

KUBIK SIVUPÖYTÄ: 32,5x42,5x H70,5

Lisätietoa:

Valchromat® on uudistuksellinen puulevy, jossa yhdistyvät puun luonnolliset ominaisuudet ja värien kirkkaus. Koska Valchromat on normaalia MDF-levyä noin 30 % tiiviimpi ja kokonaan maalattu levy, se kestää paremmin myös mekaanisia vaurioita. Valchromatin valmistusprosessissa maalatut puuosaset liimataan yhteen erityisellä hartsilla, jonka voiteluominaisuudet ovat hyvät ja jossa on alhainen formaldehydipitoisuus. Pienet puuosaset saavat aikaan hieman kiharan kuvion, minkä vuoksi joskus voi esiintyä väri- ja kuvioeroja. Se kuitenkin antaa materiaalille lämpimän luonnollisen ulkonäön.

 

Hinta alkaen: 246,76 € (199,00 € alv 0 %), kysy tarjous!


Katso toimistokalusteiden yleiset käyttö- ja hoito-ohjeet täältä.

Saatat myös pitää...