Lasikirjoitustaulu, seinäkiinnitteinen

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Monikäyttöinen lasikirjoitustaulu

Lasikirjoitustaulut tuovat sisustukseen erityistä tunnelmaa laadukkuudellaan, tyylikkyydellään, muodoillaan ja väreillään. Lasikirjoitustaulu toimii perinteisen tussitaulun tapaan, sen pintaan voidaan kirjoittaa normaaleilla taulutusseilla. Tauluissa on käytetty 4 mm tai 6 mm karkaistua ja CE merkittyä Float lasia lasitaulujen valmistuksessa. Lasitaulujen värit emaloidaan 650-700 asteessa lasin valmistuksen yhteydessä. Tällä valmistusmenetelmällä lasitaulujen värit ovat tasalaatuisia ja värit tulevat pysymään lasitaulussa kokokäyttöiän. Kaikki lasitaulun kiinnikkeet tai taustalevyt ovat liimattu suoraan lasiin, ei maalattuun pintaan. Tällä varmistetaan kiinnikkeiden turvallinen kiinnittyminen lasitauluun.

4 mm:n lasitauluissa on magneettiominaisuus, jolloin voit käyttää niitä myös ilmoitustauluina. Magneetteina käytetään tuotteeseen suunniteltuja, erityisen vahvoja Neo-magneetteja. 6 mm:n lasitaulut voidaan valmistaa erikoissuurina, ja niitä käytetäänkin erityisesti isoissa toteutuksissa, kuten koko seinän peittävissä ratkaisuissa. Molempia lasitaulupaksuuksia voidaan valmistaa pyöreänä tai muussa erikoismuodossa sekä luonnollisesti aina tarvitsemiesi mittojen mukaisena. Seinälle kiinnitettävien lasitaulujen lisäksi valikoimasta löytyy mobiilivaihtoehtoja.

Suurin lasitaulu magneettiominaisuudella on 2000 x 1200 mm.

Tauluissa on pyöristetyt reunat.

23 vakioväriä, kerro väritoiveesi tarjouspyynnön Lisätietoja -kentässä.

Piilokiinnitys, taulu tulee ulos seinästä n. 20 mm. Kiinnikkeet sisältyvät toimitukseen.

Useita vakiokokoja ja mahdollisuus tehdä myös erikoismittaisia lasitauluja. Kysy tarjous!


Katso lasitaulujen hoito- ja puhdistosohjeet tästä.

Saatat myös pitää...