Narbutas North Cape asiakastuoli

Alkaen 378,00  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Narbutas North Cape asiakastuoli - vaikuttavan neuvottelutilan mahdollistaja

Narbutas North Cape asiakastuoli on tyylikäs tuoli edustamaan yritystä kokous- ja vierashuoneissa. North Cape Executive työtuolit sekä asiakastuolit ovat harmoninen ja moderni yhdistelmä tilassa, jonka halutaan tekevän vaikutuksen asiakkaaseen.

Katso video neuvottelutilasta tästä.

Designin kauneus piilee yksinkertaisuudessa

Tuolin suunnittelijan, Adriano Baldanzin mukaan, North Cape asiakastuolien yksinkertaiset muodot muistuttavat talvella rauhallisesti nukkuvia Toscanan kukkuloita. Muodot ovat järkeviä, aivan kuten pohjoisen alueen ihmiset. North Cape tuolin design on yhdistelmä yksinkertaisia mutta samalla tiukkoja linjoja ja pehmeitä kaarteita. Polyuretaanista valmistetut suorakaiteen muotoiset käsinojat sopivat harmonisesti selkänojaan. Ainutlaatuinen, pehmeä selkänojan kaarre, joka laskeutuu sujuvasti istuinosan linjaan, luo tuolin hienovaraisen siluetin, josta on jo tullut tämän tuolin käyntikortti.

 

Ominaisuudet:

  • North Cape asiakastuolia on 2 kokoa, jotta ne sopivat täydellisesti käyttäjän tarpeisiin. Katso tuolien mallit ja mitat mittakuvasta.
  • Käsinojilla tai ilman
  • 3 erilaista jalustavaihtoehtoa, nelipistejalusta, kääntyvä, 4-jalkainen jalusta kiillotettua alumiinia tai lenkkijalusta
  • Takuu 5 vuotta

Lue lisää NORTH CAPE -tuoliperheestä

Työtuoli Narbutas NORTH CAPE -tuoliperhe koostuu tyylikkäistä, hienostuneista ja myös toimivista johtajantuoleista, työ-, vierailu- ja konferenssituoleista. Se on täydellinen valinta, kun haluat tyylikkään muotoilun ja käyttömukavuuden jatkuvan saumatta tilasta toiseen. Verhoilun voit valita laajasta kangas, aidosta nahka ja nahkajäljitelmävalikoimasta,  jotka tarjoavat erilaisia värejä ja materiaaleja. Kysy tarjous!

 

Saatat myös pitää...