Narbutas NOVA Wood pöytä / baaripöytä

Alkaen 541,63  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Narbutas NOVA Wood pöytä

Tyylikäs jalkarakenne on nostaa tämän pöydän tyylikkyydessään aivan omalle tasolleen. NOVA Wood pöydillä on 5 vuoden takuu.

Jokainen pöytä on ainutlaatuinen, uniikki massiivipuisten jalkojen ansiosta:

  • Puun rakenne ja leveät kasvurenkaat luovat erottuvan kuvion
  • Värjätty ja lakattu puu näyttää kuvion selvemmin, värivaihtoehdot lakattu saarni ja mustaksi petsattu saarni
  • Luonnonpuun väri muuttuu ajan myötä
  • Käytönnöllisyyttä tuo jalan säädettävä (+10 mm), muovinen jalkatassu.

NOVA Wood pöydän saa kahdella eri kansivaihtoehdolla

  • 25 mm, suorakulmainen, melamiinikansi on 2 mm ABS reunalla. Kansi soveltuu käytettäväksi hyvin toimistoissa työpöytänä tai neuvottelu- ja aulapöydissä. Useita eri värivaihtoehtoja, mm. valkoinen, harmaa, musta, saarni, tammi, pähkinä.
  • 26 mm MDF kansi, joka on pinnoitettu korkeapainelaminaatilla (HPL). Kulmat on pyöristetty, r=10 ja viistetty alareuna on maalattu valkoiseksi tai mustaksi. Korkeapainelaminaatti on tarkoitettu käytettäväksi mm. ravintoloissa, kahviloissa ja muissa tiloissa, jossa pinnalle kohdistuu kovaa kulutusta. Värivaihtoehtoina valkoinen, valkoinen mustalla reunalla sekä harmaa tai musta matta antifingerprint pinnoite.

Kannen syvyys voi olla 70 tai 80 cm
Kansi leveys voi olla 120 cm, 140 cm, 160 cm tai 180 cm. Kysy lisää.

NOVA Wood pöytä 3 eri korkeutta

  • 74 cm korkea työ- tai neuvottelupöytä
  • 90 cm matala baaripöytä
  • ja 105 cm korkea baaripöytä.

Tuoteperhe

NOVA Wood -pöytäjärjestelmä on ihanteellinen avoimiin toimistoihin, joissa voit järjestää erilaisia alueita yksilölliseen tai yhteistyöhön, kokouksiin ja vapaa-ajan aktiviteetteihin.

NOVA Wood -pöydän avulla voit luoda haluamasi toimistotyylin; haluatko sen välittävän lämpöä ja kodikkuutta, muistuttavan modernia loft -sisustusta tai luodaksesi hienostuneen ylellisyyden ilmapiirin.

Valitse laajasta valikoimasta työpöytiä ja tekstuureja, parhaiten tarpeisiisi sopiva Narbutas NOVA Wood pöytä.

Saatat myös pitää...