-40%

Narbutas Twist&Sit sohva – malli

2334.92 € 1400,95 
(1129,80  alv 0 %)

Narbutas Twist&Sit sohva - malli kutsuu pysähtymään ja viettämään aikaa pohdiskelun, rentoutumisen tai kollegoille juttelun merkeissä

TWIST&SIT aulakalusteet ilmeikkäällä muotoilullaan kutsuvat pysähtymään ja pitämään tauon päivän kiireisestä tahdista. Nämä Twist&Sit sohvat auttavat sinua lisäämään toimistotiloihin kodikasta tunnelmaa ja luomaan rentouttavan tunnelman. Eri kokoisina ja korkea- tai matalaselkäversioina saatavilla olevat mallit mahdollistavat sujuvan siirtymisen keskittymistä vaativista yksittäisistä tehtävistä tiimitapaamisiin tai keskusteluihin kollegoiden kanssa saadaksesi viimeisimmät uutiset samalla kun nautit kupin kahvia. Narbutas Twist&Sit sohva - malli jatkaa sarjan tyylikästä muotokieltä.

Sohvan pyöristetyt muodot ja erottuva yhteys selkänojan ala- ja yläosien välillä luovat ilmeikkään ja välittömästi tunnistettavan ilmeen. Moitteeton ulkonäkö saavutetaan ompeluyksityiskohtien ansiosta, jotka ulottuvat pehmeästi koko istuimen pintaan ylhäältä alas.

Narbutas Twist&Sit sohva on saatavilla useilla erilaisilla jalustavaihtoehdoilla, joten tyylistä ei tarvitse tinkiä. Kun valitset omaa sohvaasi, ota huomioon toiminnalliset tarpeesi sekä kankaan ominaisuudet, sillä sohvaa on saatavana myös pyyhittävällä kankaalla. Tällöin kaikki tahrat voidaan pyyhkiä kostealla liinalla helposti pois. Metalliset jalustat ovat nykyaikaisempia ja käytännöllisempiä, kun taas puiset antavat toimistoon kodikkaamman tunnelman ja samalla lisäävät tilaan eleganssia. Molemmat perusvaihtoehdot ovat saatavilla sekä tummissa että vaaleissa väreissä.

 

Twist&Sit sohvalla on 5 vuoden takuu.

Nyt -40 % myymälän 2-istuttava mallisohva!

Erikoismalli: Special TWIST&SIT SOFT sohva 2 -istuttava
Kangas: Silvertex 4024 Meteor, kostella pyyhittävä
Jalat: W1 saarni, tassut kovalle lattialle

 

 

Saatat myös pitää...