Narbutas Arcipelago sohva

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Laadukas Narbutas Arcipelago sohva soveltuu erilaisiin kokoontumistiloihin

Arcipelago on modulaarinen oleskelukalusteiden istuinjärjestelmä, joka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia erilaisiin istuinyhdistelmiin. Narbutas Arcipelago sohva on helposti muunneltavissa tarpeen mukaan. Sen avulla voit luoda moderneja ja toimivia toimisto- tai julkisia tiloja, kuten yksittäisiä työtiloja, odotus-/oleskelutiloja, yksityisiä kokoustiloja avotoimistossa ja avoimia kokoustiloja.

Sohvaa kiertävä korkea visiiri akustoi ääntä tehokkaasti, joten sohva tarjoaa miellyttävän ympäristön pienelle palaverille tai puhelulle. Pienen, siirrettävän Mobi pöydän avulla voidaan sohvasta tehdä tehokas työpiste, visiirin antaessa yksityisyyttä ja rauhaa työskentelylle.

Suunnittelu studio Baldanzi & Novelli designers, Italia

Arcipelago sohvaa on saatavana myös 3-, 4- tai 5- istuttavana versiona sekä yhden istuttavana nojatuolina. Kangasverhoilu on joko Berta, Step Melange tai Synergy kankaalla.

Tuotteella on 3 vuoden takuu.

Hinta alkaen: 2 493,89 € (2 011,20 € alv 0 %), kysy tarjous!


Katso toimistokalusteiden yleiset käyttö- ja hoito-ohjeet täältä.

Saatat myös pitää...