Narbutas Twist&Sit tuoli

Alkaen 289,00  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Narbutas Twist&Sit tuoli on tyylikäs aulatilan, kahvion tai kohtaamistilan tuoli.

Skandinaavisen muotoilunsa ansiosta Narbutas Twist&Sit tuoli sopii täydellisesti moderneihin toimistoihin, jotka huokuvat tyylikästä tunnelmaa. Kuitenkin tuolit näyttävät yhtä kauniilta perinteisissä toimistotiloissa. TWIST&SIT-mallisto tarjoaa täydellisen yhdistelmän ilmaisukykyä, improvisaatiovapautta ja erilaisia tyylejä.

Kontrastin kauneus

Tuolin pehmustettuun osaan voit valita erilaisia väriyhdistelmiä, lukuisista eri kangasvaihtoehdoista. Kontrastivärit tuovat Twist&Sit tuoliin ainutlaatuisuuden tunteen. Tuolia on myös saatavilla useilla erilaisilla jalusta vaihtoehdoilla, joten tyylistä ei tarvitse tinkiä. Kun valitset omaa tuoliasi, ota huomioon toiminnalliset tarpeesi sekä kankaan ominaisuudet. Metalliset jalustat ovat nykyaikaisempia ja käytännöllisempiä, kun taas puiset antavat toimistoon kodikkaamman tunnelman ja samalla lisäävät tilaan eleganssia. Molemmat perusvaihtoehdot ovat saatavilla sekä tummissa että vaaleissa väreissä kauniin kontrastin lisäämiseksi. Metallirunkoinen Twist&Sit tuoli on pinottava, max 5 tuolia. Molemmilla malleilla on 5 vuoden takuu.

Tuoteperhe

Sopii hyvin joka paikkaan

Laaja TWIST&SIT-valikoimamme vastaa monenlaisten toimistojen tarpeisiin. Olohuonekalusteiden valikoima koostuu lounge-tuoleista, nojatuoleista, asiakas- ja neuvottelutuoleista sekä syöttötuoleista.

TWIST&SIT-oleskelukalusteet ovat erittäin monipuolisia ja sopivat tavallisten toimistotilojen lisäksi myös erityisiin toimistotiloihin. Se lisää jotain ekstraa niin muodollisiin kuin epävirallisiin kokoustiloihin, rentoutumispaikkoihin tai luoviin alueisiin.

Sekoita ja sovita yhteen erilaisia TWIST&SIT-malleja luodaksesi halutun visuaalisen vaikutelman, halusitpa välittää eloisan, jännittävän tai leikkisän tunteen tai hienovaraisen ja rauhallisen tunnelman.

Saatat myös pitää...