Narbutas Vegas II aulatuoli

Alkaen 514,85  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Narbutas Vegas II aulatuoli ja sinulla on kiusaus rentoutua

Narbutas Vegas II aulatuoli on täydellinen tapa lisätä mukavuutta toimistotilaan, samalla kun ne tuovat ripauksen rentoa tyylikkyyttä. Kaareva muoto, matalampi ja leveämpi istuinalue on kutsu istahtaa hetkeksi.

Luo oma tyylisi

Vegas II aulatuoli on tyylikäs nojatuoli, jossa on istuimessa ja selkänojassa vaakatikkaukset. Tuolin istuin voidaan verhoilla kankaalla, nahalla tai aidolla nahalla. Laajan värivalikoimamme avulla voit luoda haluamasi tunnelman oleskelutilaan.

Kromattu tai jauhemaalattu teräsjalusta viimeistelee aulatuolin ja luo ainutlaatuisen Vegas -designin sekä lisää kestävyyttä. Samaan aikaan muoviset liukunastat auttavat suojaamaan lattiaasi ei-toivotuilta naarmuilta.

Istuin ja selkänoja:

  • Puinen sisäosa liimatulla ja kylmäruiskutetulla vaahdolla (tiheys HR3030) sekä polyesteri pehmuste
  • Verhoiltu kankaalla tai nahalla, esimerkiksi Berta, RNN keinonahka, Step, Step Melange, Synergy, Velito tai aito nahka
  • Vaakatikkaukset

Rungon ominaisuudet:

  • Taivutettu teräsrunko (Ø 20 mm), kromattu, muoviset liukunastat
  • Taivutettu teräsrunko (Ø 20 mm), jauhemaalattu (valkoinen, musta, harmaa, tummanharmaa), muoviset liukunastat

 

Mallituoli on nähtävillä myymälässä. Toimitusaika noin 4 - 6 viikkoa.

Saatat myös pitää...