Suunnittelupalvelu

Alkaen 74,40  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Haluatko saada toimistostasi viihtyisämmän ja tehokkaamman työympäristön?

Yrityskaluston suunnittelupalvelu auttaa sinua suunnittelemaan toimistosi niin, että se vastaa juuri sinun tarpeitasi ja vaatimuksiasi. Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat kalusteet ja huolehtivat suunnittelusta aina toteutukseen saakka.

Etsimme juuri Sinulle sopivimman ratkaisun kalusteongelmiisi. Voit valita kohteeseesi EFG:n hienosti viimeisteltyjä tuotteita tai edullisempia Narbutaksen laatukalusteita. Tai voit yhdistää kaikkea tätä. Emme ole yhden malliston ja tavarantoimittajan varassa, vaan olemme ylpeästi aito monimerkkitalo, jolloin voimme yhdistellä vapaasti eri tavarantoimittajien tuotteita juuri Sinun toiveidesi ja tarpeittesi mukaan.

Yrityksien mittauskäynnit ja tilasuunnitelmat kuuluvat palveluihimme. Kalustetarjouksen yhteydessä tehty 2d-pohjapiirros on maksuton. Teemme kalustesuunnitelman yhteydessä tarvittaessa myös sisustussuunnitelman. Ammattitaitoiset suunnittelijamme tekevät suunnittelua pitkäaikaisen kokemuksen ja koulutuksen pohjalta. Seuraamme trendejä ja aikaa jatkuvasti, joten voit olla huoleti, suunnittelun lopputulos kestää aikaa. Saat henkilökohtaista palvelua ja räätälöidyn asiakassuhteen.

Kiinteistönomistaja tai kiinteistövälittäjä, tiesitkö että saat meiltä maksuttoman toimitilan kalustesuunnitelman myös potentiaalisille vuokralaisille? Ota yhteyttä ja nopeuta tilojesi vuokrausta. Piirrämme pohjakuvat autocad-ohjelmalla 2d muodossa. Voit lähettää meille toimitilasi pohjakuvan dwg-muodossa.

Suunnittelun jälkeen hoidamme asennuksen avaimet käteen!

Kotitoimistot

Suunnittelemme myös ergonomiset ja ennenkaikkea kauniit monikäyttöiset kotitoimistot. Näppäränä voit kasata tuotteet itse tai hankkia ne meiltä, avaimet käteen periaatteella, myös kotiin. Suunnittelupalvelu on käytössä myös kotitalouksille.

Kalustetarjouksen yhteydessä tehty 2d-pohjapiirros on ensisijaisesti maksutonta suunnittelua. Kotitalouksiin tehtävät kotikäynnit hinnoittelemme erikseen huomioiden matkat ja suunnittelutarpeen kokonaisuuden. Kotitaloudet voivat myös hyödyntää maksutonta noutopistettämme.

Tuotesuunnittelu

Voimme suunnitella myös kalusteesi toiveesi mukaan.

Olipa sitten kysymyksessä erikoiskaluste töihin tai etätyöpiste kotiin/mökille autamme mielellämme. Räätälöidyistä tuotteista löydät lisätietoa: Dream tuotenimellä.

Kokonaistehokkuus

Autamme sinua löytämään tilatehokkaat neliöt. Kokonaistehokkuutta päästään laskemaan, kun sijoitetaan oikea määrä työpisteitä toimistoosi. Pidämme kokonaistaloudellisuuden lisäksi kirkkaana mielessä, että tilojen tulee olla viihtyisät. Tehokkaissakin ratkaisuissa henkilökohtainen tila tulee taata turvalliseksi. Olemme mielellämme kumppanisi, kun mietit vaihtoehtoja perinteisen koppikonttorin, monitilatoimiston tai hybridimallin välillä. Kokoontumistiloihin luodaan oma erilainen tunnelmansa.


Mietitkö vielä vanhojen kalusteiden osuutta? Ei hätää - ota yhtettä - ostamme hyväkuntoisia käytettyjä toimistokalusteita.

Kysy kokonaistarjous suunnittelusta. 2d pohjakuvat on 60 € / h alv0%

Saatat myös pitää...