Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Opiskelija, onnittelut uudesta opiskelupaikasta!

heinä 11, 2022 | Ajankohtaista

Opiskelija, muutatko ja asunto on tyhjänä kalusteista? Ei hätää, meiltä Yrityskalustosta saat uuteen asuntoosi työ- tai ruokapöydän sekä ergonomiset työtuolit ja ruokapöydäntuolit nopeasti ja edullisesti. Yrityskaluston Ergonomiaraha mahdollistaa joustavan maksuajan uusille kalusteille. Voit valita laajasta mallistostamme heti mukaan pienet sähköpöydät, ruokapöydät ja kauniit tuolit sekä työtuolit. Laajamallisto on esillä lähes 1000 neliön myyntinäyttelyssä – tule toki tutustumaan.

Vaihtoehtoja kalustamiseen löytyy meiltä useita. Esimerkkinä kuvan tyylikäs, kotimainen Tori pyöreä pöytä neljällä Odense tuolilla. Pöydän kansi on kestävää 3d -laminaattia, johon väri on valittavissa noin 15:sta eri vaihtoehdosta. Tori jalkojen väriksi voit valita joko mustan, valkoisen tai harmaan. Lue lisää kotimaisesta Tori -pöydästä.

Kuvan mustat Odense tuolit ovat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Tuolin musta metallirunko tekee siitä tukevan ja harmaa istuinpehmuste miellyttävän istua. Lue lisää Odense tuolista.

Kuvan kalusteiden yhteishinta: 1 443,36 € sis. alv 24 % (1 164,00 € alv 0 %)

Pieneen tilaan mahtuu myös Magnus pöytä ja tuolit. Magnus pöydän pituuden voit päättää sinä varastokansiemme valikoimasta. Kansi on valkoinen, suorakaiteenmuotoinen melamiinikansi. Pöydän leveys on 80 cm ja pituus 120 cm – 140 cm – 160 cm – 180 cm. Lue lisää Magnus pöydästä.

Magnus tuolin jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty ja sen pyöreälinjainen siluetti näyttää hyvältä joka suunnasta. Tuolin runko on taivutettua vaneria. Pinta on viilutettu ja lakattu . Istuinosa on pehmustettu ja verhoiltu tumman harmaalla Sawana 96 kankaalla. Lue lisää Magnus tuolista.

Magnus pöytä 80 x 140 cm kannella ja neljällä Magnus tuolilla heti varastosta!
Nyt vain tarjoushintaan: 916,86 € sis. alv 24 % (739,40 € alv 0 %). Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Jos tarvitset asuntoosi pienen työpöydän, esimerkiksi sähkösäätöinen Lite Special on mainio vaihtoehto. Lite Speciel pöydässä kannen koko on 70 x 120 cm ja väri vaalea saarni. Nurkkien pyöristykset ovat käytännölliset ja antavat viimeistellyn ulkonäön. Monikäyttöinen Lite Special sähköpöytää voit käyttää työpöytänä, ruokapöytänä tai sohvapöytänä. Lue lisää Lite Special säköpöytästä.

Työtuoliksi voit sähköpöydän rinnalle valita vaikka Magnus Roller tuolin. Sen pyöreälinjainen siluetti toistaa pöydän pyöreälinjaista muotoilukieltä. Lue lisää Magnus Roller tuolista.

Kuvan kalusteet saat heti varastosta mukaasi tarjoushintaan 688,51 € sis. alv 24 % (555,25 € alv 0 %). Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Jos talous on muuton opiskelun alussa tiukilla, niin Kotisi Ergonomiaraha tulee silloin avuksi.

Ergonomiarahan avulla voit hankkia työpisteen tai muita kalusteita kotiisi ja maksaa sinulle sopivissa kuukausierissä.

Voit hakea tililuottoa 1 000 eurosta aina 7 500 euroon asti. Myönteisen päätöksen saatuasi, voit halutessasi hankkia kalusteita aina sinulle myönnettyyn luottolimittiin saakka. Saat hankinnoillesi jopa 60 kuukautta joustavaa maksuaikaa. Luotto-ostoksesi voi kuitenkin olla tätä summaa pienempi! Voit hankkia osamaksulla esimerkiksi uuden ruokapöydän ja tuolit, yhteensä noin 800 €.  Luotto lähtee voimaan ostosi toteutuneesta loppusummasta.

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!