Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Miten löydät sopivan työtuolin?

elo 17, 2023 | Ajankohtaista

Tiesitkö, että hyvä työtuoli voi tehdä merkittävän eron työpäivääsi? Päivittäinen istuminen työtuolilla voi olla raskasta, mutta ergonominen työtuoli voi vähentää fyysistä kuormitusta ja tukea oikeaa istuma-asentoa. 

 

Tässä muutamia vinkkejä hyvän työtuolin valintaan:

 

1. Säädettävyys: Valitse työtuoli, jonka istuinkorkeutta, istuimen syvyyttä ja selkänojan korkeutta voit säätää. Näiden säätöjen avulla voit muokata tuolin sopivaksi eri korkuisille pöydille.

 

 2. Tuki ristiselälle: Huomioi tuolin selkänojan muotoilu, jotta se tarjoaa riittävän tuen ristiselän alueelle. Tämä auttaa ylläpitämään hyvää istuma-asentoa.

3. Kokeile ennen ostoa: Älä osta työtuolia sokkona. Käy paikan päällä myymälässä ja kokeile eri tuolimalleja. Vain istumalla ja kokeilemalla eri säätöjä voit löytää juuri sinulle sopivan tuolin.

 

4. Tarkista ergonomia: Huolehdi, että istuessasi jalkasi yltävät tukevasti maahan ja polvet ovat noin 90 – 100 asteen kulmassa. Selkänojan tulisi ylettyä lapojen yläosaan ja vartalon sekä reiden kulman tulisi olla hieman yli 90 astetta

 

5. Lisäominaisuudet: Tarkista myös käsinojien säätömahdollisuudet ja harkitse niskatuellista työtuolia, jos tarvitset tukea niska- ja hartia-alueelle.

Tervetuloa tutustumaan työtuolivalikoimaamme Oulun Maikkulan kivijalkamyymälään.  Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään löytämään juuri sinulle sopivan työtuolin. Muista, että hyvä työtuoli voi tehdä työpäivistäsi huomattavasti miellyttävämpiä ja vähentää istumisen aiheuttamaa rasitusta!

Uusi työtuolierä saapui juuri varastoon. Nyt on mistä valita!

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!