Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Astu sisään Pohjois-Suomen Suurimpaan ja uudistettuun toimistokalustemyymälään

joulu 13, 2023 | Ajankohtaista

Tervetuloa tutustumaan Pohjois-Suomen suurimpaan ja inspiroivimpaan toimistokalustemyymälään Oulussa. Meillä on ilo jakaa kanssasi innostava myymälän uudistus, joka tekee asiakaskokemuksestasi entistä paremman. Yhteistyö kanssamme on kestävällä ja vakaalla pohjalla. Tästä kertoo myös Suomen Vahvimmat yritykset Platina -sertifikaatti vuosilta 2018- 2023.

 

Selkeää esillepanoa ja monipuolisia valintoja

Päivitetyssä showroomissa olemme luoneet kaksi erillistä myymälätilaa, jotka tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia. Päätilassa esittelemme ylpeänä laajan valikoiman varastotuotteita, jotka ovat välittömästi saatavilla. Voit nauttia selkeästä esillepanosta ja tehdä valintoja silloin, kun projektilla on kiire. Näillä tuotteilla ei ”deadline” haittaa.

Toisessa tilassa odottaa oikea Showroom, jossa voit tutustua erityisesti räätälöitäviin tilaustuotteisiin. Täältä löydät huolella valitut huonekalut, joiden toimitusaika voi olla hieman pidempi, mutta lopputulos on odottamisen arvoinen. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden luoda tiloja, jotka heijastavat asiakkaan persoonallisuutta ja tarpeita suunnitelmasi mukaisesti.

Yrityskaluston Showroon Oulussa.

Monipuoliset valinnat monimerkkitalossa

Olemme ylpeitä siitä, että olemme aito monimerkkitalo. Tarjoamme yli 40 eri tuotemerkkiä ja valmistajaa, antaen sinulle vapauden valita vapaasti eri tavarantoimittajien tuotteita. Haluatko EFG:n hienosti viimeisteltyjä tuotteita vai Narbutaksen edullisempia laatukalusteita? Miksi et yhdistäisi molempia ja loisi juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden?

 

Varaa aikaa ja astu sisään Inspiroivaan myymäläämme

Odotamme innolla, että tulet tutustumaan uudistuneeseen myymäläämme. Haluamme tarjota sinulle paikan, jossa voit antaa luovuutesi lentää vapaasti ja löytää kalusteet, jotka tekevät suunnitelmistasi totta.

Tule kokemaan, kuinka suuruus ja toiminnallisuus kohtaavat Pohjois-Suomen suurimmassa toimistokalustemyymälässä – se on elämys, jota et halua jättää väliin.

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!