Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Toimiston salainen ase

touko 20, 2024 | Ajankohtaista

Pandemian jälkeen olemme nähneet, kuinka toimistojen viihtyisyys on noussut yhä tärkeämpään rooliin. Viihtyisä työympäristö houkuttelee työntekijöitä toimistolle ja tukee hyvinvointia. Pöydän väri voi olla yksi tapa lisätä toimiston viihtyisyyttä – ollen eräänlainen toimiston salainen ase. Toimiston sisustuksessa pienetkin yksityiskohdat voivat muuttaa tilan ilmettä merkittävästi. Erityisesti pöydän kansiväri on elementti, joka ei usein tule ensimmäisenä mieleen, mutta sen vaikutus tilan tunnelmaan on kiistaton. Pöytä on toimistossa keskeinen kaluste, joka vie huomattavan osan huoneen pinta-alasta. Tästä syystä pöydän värillä on suuri merkitys. Esimerkiksi luonnonläheiset värit voivat tuoda tilaan rauhoittavuutta ja auttaa työntekijöitä tuntemaan itsensä mukavammiksi.

Pöydän kansiväri vaikuttaa työpaikan viihtyisyyteen.

Värien psykologia työympäristössä

Värien psykologia on tutkinut, kuinka eri sävyt vaikuttavat meihin tunnetasolla. Esimerkiksi sinisen sävyt rauhoittavat ja tukevat keskittymistä, kun taas punainen voi lisätä energiaa, mutta myös stressitasoa. Toimistossa, jossa keskittyminen ja tuottavuus ovat avainasemassa, värien valintaan kannattaa suhtautua harkiten. Vaaleat puunsävyt voivat luoda lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin, kun taas musta tai tumma harmaa tuo tilaan arvokkuutta ja ammattimaisuutta.

Pöydän kansivärin vaikutus tilan kokonaisilmeeseen

Kun valitsemme toimistopöydän kansiväriä, meidän on hyvä miettiä, miten väri sopii yhteen muun sisustuksen kanssa. Vaaleampi pöytä voi tehdä pienestäkin tilasta avaramman tuntuisen, kun taas tummempi pöytä luo syvyyttä ja kontrastia. Lisäksi on tärkeää miettiä, miten luonnonvalo tai toimiston valaistus vaikuttavat värin kokemukseen. Kotitoimistossa on tärkeää saada pöytä istumaan kodin muuhun sisustukseen, kun taas avokonttorissa on tärkeää miettiä myös jatkuvuutta. Saako valittua väriä myöhemmin, jos halutaan lisätä paikkoja jatkossa samalla sävyllä.

Mallistossa laaja värikirjo – Valitse toimistosi ilme

Meillä Yrityskalustossa tiedetään, kuinka tärkeä oikean pöydän kansivärin valinta on toimistosi tunnelman ja työntekijöiden viihtyvyyden kannalta. Meiltä löytyy laaja valikoima erivärisiä kansia, jotka sopivat jokaiseen makuun ja sisustustyyliin.

Jos asiakas on valmis odottamaan, tarjoamme yli kymmenen eriväristä kantta, jotka ovat saatavilla 15 arkipäivän toimitusajalla. Niille, jotka tarvitsevat ratkaisun nopeasti, meillä on heti saatavilla tai parin päivän tilausajalla varastosta löytyvät värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, tammi, saarni ja musta. Valitse siis toiveidesi mukainen pöydän kansi ja luo toimistoosi juuri oikeanlainen tunnelma!

Oulun Yrityskalusto myy neuvotteluryhmät.

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!