Kierrätys

Käytettyjen kalusteiden myynti ja materiaalien lajittelu

Toimistokalusteiden kierrätys

Yrityskalusto mahdollistaa käytettyjen toimistokalusteiden elinkaarikierrätyksen paikallisesti. Suunnittelemme ja koordinoimme toimistokalusteiden ja muiden sovittujen tuotteiden noudon kierrätykseen sovitun aikataulun mukaisesti. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia sen enempää kierrätyksen toteutuksesta.

Myymme hyväkuntoiset kalusteet Oulun Maikkulan myymälästä. Tällöin asiakas voi pienentää työympäristönsä ympäristökuormitusta ostamalla kierrätettyjä toimistokalusteita. Tämä palvelu on käytössä tällä hetkellä vain Oulussa, koska olemme sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin ja haluamme pienentää omalta osaltamme kuljettamisesta syntyvää hiilijalanjälkeä käytettyjen kalusteiden osalta.

Puramme käyttöön kelpaamattomat kalusteet ja lajittelemme komponentit metalli-, muovi- ja puumateriaaleihin. Sekamuovit sekä puuosat hyödynnämme energiantuotannossa. Hyödynnettävissä olevat muovit sekä metallit toimitamme teollisuuden uusioraaka-aineeksi, tai myymme ne myymälässämme Maikkulassa. Hyvä esimerkki uudelleen käytettävästä, myytävästä komponentista on metalliset pöydän jalat. Kaatopaikalle siirrettävää materiaalia jää käytännössä vain murto-osa kierrätettävistä tuotteista.

Kierrättämällä toimistokalusteita vastuullisesti kevennämme ympäristökuormitusta merkittävästi. Myös taloudelliset säästöt ovat merkittäviä kaikille osapuolille.

  • Kalusteista luopuva yritys säästää esimerkiksi tilavuokrassa tarpeettomien kalusteiden osalta.
  • Kierrätettäviä kalusteita ostava yritys säästää luonnollisesti hinnassa, mutta myös yrityksen hiilijalanjäljen koossa.
  • Uusioraaka-aineeksi kierrätettävät osat hyödyttävät tulevaisuuden tuotantoa ja vähentävät uusien luonnonmateriaalien käyttöä.

Onko sinulla tarve tyhjentää tilat ja realisoida omaisuutta nopeasti? Ostamme kalusteita.

Kiertotalouspalvelumme auttaa pääsemään eroon omaisuudesta jouhevasti, mutta ei ympäristön kustannuksella. Emme kuskaa tavaroita jäteasemalle, vaan ohjaamme ne kiertotalouden hengessä mahdollisimman tehokkaasti uudelleenkäyttöön.

Hoidamme niin pienet kuin suuret projektit ja realisoimme kaikki kalusteet. Jokainen projekti räätälöidään asiakaskohtaisesti, joten ota yhteyttä ja mietitään yhdessä teille paras ratkaisu.

Outlet-osastolta löydät vaihtuvia eriä hyväkuntoisia käytettyjä ja myymälän mallikalusteita.

Outletissa on myös uusien kalusteiden myymälämalleja, satunnaisia poistoeriä sekä eriä kalustekomponenteista. Laatua pienellä rahalla. Tuotteet liikkuvat nopeasti, joten tule katsomaan mitä tällä hetkellä on saatavilla.
Olet tervetullut katsomaan tuotteet myymäläämme!
Meillä et maksa käytetyistä kalusteista liikaa, vaan osallistut vastuulliseen kierrätykseen!