Akustinen verhopaneeli / tilanjakaja

Alkaen 354,14  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Luova ratkaisu tilan jakamiseen - Akustinen verhopaneeli

ACOUSTIC ARTWORK -tuotevalikoimaan kuuluvat PET-huovasta valmistetut akustiset tuotteet, jotka on suunniteltu parantamaan huoneen akustiikkaa.  Tuotteiden avulla syntyy luovia ratkaisuja nykyaikaiseen toimistoon, jossa työntekijöiden hyvinvointi on etusijalla. Akustinen verhopaneeli tuo tilaan viihtyisyyttä ja omaa rauhaa.

Kattoon kiinnitettävää ACOUSTIC ARTWORK  verhopaneelia on saatavissa neljässä eri koossa. Värejä ja verhopaneelin kuvioita on 12 erilaista. Parannetun akustiikan lisäksi nämä tuotteet sopivat erinomaisesti myös muihin toimintoihin: toimistotilojen jakamiseen ja luomiseen sekä ainutlaatuisen sisustuksen suunnitteluun.

Tilojen jakaminen ja luominen

ACOUSTIC ARTWORK verhojan ja väliseinien avulla voit helposti jakaa huoneen eri vyöhykkeisiin. Voit esimerkiksi luoda erilliset työ- ja rentoutumistilat tai puoliksi yksityisen työtilan. Näiden väliseinien avulla voit myös perustaa erillisen tilan kokouksia, rentoutumista tai luovia työpajoja varten avotoimistoon. Verhopaneeli kiinnitetään metallivaijereilla kattoon, jolloin ilmava ja kevytrakenteinen paneeli roikkuu vapaasti tilassa.

Työkalu ihmisvirtojen hallintaan

Väliseinämme toimivat erinomaisena työkaluna toimistotyöntekijöiden ja vierailijoiden virtojen hallintaan ohjaamalla tai rajoittamalla heidän liikkumistaan. ACOUSTIC ARTWORK väliseinät ja verhot tarjoavat helpon tavan erottaa työpaikat käytävistä, joissa on enemmän ihmisiä, joihin liittyy myös korkeampi häiritsevä melu. Erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet ovat todella hyödyllisiä tässä tapauksessa.

 

Paneelin alkaen hinta sisältää kannakkeet kattoon kiinnitystä varten. Kysy tarjous!

Laaja valikoima malleja ja värejä

Valitse haluamasi väliseinäsuunnittelu ja -värit ja rakenna ainutlaatuisia toimistotiloja, jotka miellyttävät työntekijöitäsi sekä visuaalisesti että akustisesti. Väliseinät ovat erilaisia, ja niissä on ympyröitä, kuusikulmioita, ristikoita ja erilaisia aaltoilevia kuvioita. Jos et löydä etsimääsi visuaalista ratkaisua, voimme valmistaa väliseinät mukautetuilla kuvioilla.

 

Paneelin kokovaihtoehdot:

  • 80 x 200 cm (l x k)
  • 80 x 240 cm (l x k)
  • 120 x 200 cm (l x k)
  • 120 x 240 cm (l x k)

Lisätietoa levystä

Kohti parempaa kestävyyttä

PET-huovasta valmistetut akustiset tuotteet ovat yksi esimerkkejä pyrkimyksistämme olla kestävämpi yritys. Nämä tuotteet ovat osa kiertotaloutta: ne edistävät vastuullista resurssien käyttöä ja jätteiden vähentämistä, koska ne on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja soveltuvat myös kierrätykseen.

Nämä tuotteet tuntuvat kosketettaessa villalta, mutta PET-huopa on valmistettu muovista ja siinä käytetään yli 50 prosenttia kierrätysmuovia.

Tällä kestävällä materiaalilla on erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet. Huokoinen rakenne varmistaa tehokkaan keski- ja korkeataajuisen melun vaimentamisen tuotteen alhaisesta paksuudesta huolimatta, mikä on tärkeää toimistotyössä. PET-huopa on pehmeää ja kevyttä, mutta silti vahva ja kestävä materiaali.

Sillä on myös vaadittu palonkestävyys ja se täyttää sovellettavat paloturvallisuusvaatimukset. Rakenteensa ansiosta PET-huopa on helppo puhdistaa ja desinfioida.

Saatat myös pitää...