August -sohva

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

 Ääntä vaimentava August -sohva

Suunnittelija: Pent Talvet/ Iseasi

Ominaisuuksiltaan ääntä vaimentava sohvasarja August on suunniteltu nimenomaan avotoimistoja varten. Leveydeltään ja korkeudeltaan erilaisilla muunnelmilla voi saada aikaan erikokoisia, toisistaan riippumattomia yksityisyyden saarekkeita, joissa voi pitää pikkupalavereja, syventyä kirjoittamiseen tai soittaa työpisteen ulkopuolelta tärkeä puhelu. Tyyliltään August -sohva on hillityn elegantti, rauhallinen. Upea yksityiskohta ovat epäsymmetriset meren kivien kaltaiset selkänojapatjat. Augustin funktionaalinen olemus on sijoitettu kompaktiin, vaatimattomaan muotoon, joka on tarkoitettu sopimaan erilaisiin sisustuksiin.

RUNKO
Runko massiivipuuta ja vaneria

ISTUIN JA SELKÄNOJA
Erittäin kimmoisaa kestävää HR-vaahtokumia; umpinaiset istuin- ja selkätyynyt

JALAT
Massiivitammea

LISÄTIETOJA
Päällinen ei ole irrotettava.
Seinäverhoilun tulee olla joustavaa kangasta, jolloin hyvä vaihtoehto on Camiran Synergy -kangas. Istuin- ja tyynyverhoiluun suosittelemme Gabrielin Medley, Nevotex Lido tai Camiran Era -kangasta. Voit katsoa värivaihtoehdot linkistä valmistajan sivuilta. Mikäli et löytänyt sopivaa verhoilukangasvaihtoehtoa, kysy lisää myyjältäsi esimerkiksi Gabrielin, Svenssonin, Camiran tai Kvadratin kankaista.

Myymälässämme on mallisohva nähtävillä.

Jätä tarjouspyyntö, kerromme samalla toimitusajan.


Katso toimistokalusteiden yleiset käyttö- ja hoito-ohjeet nettisivuiltamme.

Saatat myös pitää...