Frankie – sohva

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Frankie - Työsohva

Pehmeäkulmaista mutta siroa Frankie-sohvaa luonnehtii mukava monipuolisuus: valikoimassa on erilaisia kokoja ja seinämiä, joita yhdistelemällä voi muodostaa umpinaisempia tai ilmavampia, avoimempia työpistesohvia. Frankie - sohva onkin juuri sinulle räätälöytävissä oleva työsohva.

Sarjaan kuuluvat myös siirrettävät pöydät: pikkupöytä tietokonetta, kuppia ja kuvalehteä varten ja sitä isompi pöytä, jossa ovat pistorasiat laitteiden lataukseen.

Frankie - sohva tarjoaa runsaasti leikillisiä vaihtoehtoja, ja sillä saa aikaan uudentyyppisen funktionaalisen työpisteen, jonka käyttäjän tarpeet ovat muuttuvia.

LISÄTIETOJA
Päällinen ei ole irrotettava.
Seinäverhoilun tulee olla joustavaa kangasta, jolloin hyvä vaihtoehto on Camiran Synergy -kangas. Istuin- ja tyynyverhoiluun suosittelemme Gabrielin Medley, Nevotex Lido tai Camiran Era -kangasta. Voit katsoa värivaihtoehdot linkistä valmistajan sivuilta. Mikäli et löytänyt sopivaa verhoilukangasvaihtoehtoa, kysy lisää myyjältäsi esimerkiksi Gabrielin, Svenssonin, Camiran tai Kvadratin kankaista.

RUNKO
Metallia, massiivipuuta ja vaneria

PEHMUSTEET
Istuimessa ja selkänojassa kestävää ja paloturvallista HR-vaahtomuovia

PIENI LISÄTYYNY
Untuvatäyte

JALAT
Jauhemaalattua metallia; liukastumista estävät pohjat

Jätä tarjouspyyntö, kerromme samalla toimitusajan.

Saatat myös pitää...