Katso 3d värivaihtoehdot

Valittavissa kansiin ja oviin


Dream toivekaappi, kustomoitava

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Kaappeja on saatavilla erilaisiin tarpeisiin mittatilaustyönä

Dream toivekaappi saatavana kotimaisesta Nova-sarjasta. Voit itse suunnitella tarpeisiisi sopivan kaapin, jossa voi olla erilaisia lokerikkoja tai hyllyratkaisuja sisällä. Nova-sarjan kaappien ja laatikostojen runkomateriaali on 18 mm melamiinilevy. Levy on erityisen jäykkää, mikä vähentää hyllyjen taipumista painon alla. Mappikaappien vakiosyvyys 420 mm, leveydet 600, 800 ja 1200 mm. Tarvittaessa myös 1600 mm leveä kaappi onnistuu. Kaappien korkeudet ovat 700- 1960 mm.  Kaapin hyllyn sisäkorkeus on yleisimmillään 350 mm. Näistä mitoista voidaan tarvittaessa poiketa.

Dream toivekaappi, runkojen värivaihtoehdot:

  • valkoinen
  • tummanharmaa

Kotimaisten Nova- kaappien ovet/etusarjat ovat 3d-laminaattia ja ne kuuluvat rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. Värivaihtoehtoja löytyy n. 15 erilaista. Saranaovi voi olla myös hieman hyllykorkeutta matalampi, jolloin syntyvä rako toimii postilokerona. Lukolla tai ilman. Lukot voidaan sarjoittaa samalla numerolla tai haluttaessa eri sarjoille. Ovikaappeissa voit käyttää myös koodilukkoa. Liukuovissa käytämme jyrsittyä vedin uraa. Saranaovissa käyttämämme vedin on Milo 128 mm Rst-Look. Voit myös halutessasi valita myös jonkin toisen vetimen. Voit valita oveen halutessasi myös Fasetti reunan.

Jalusta vaihtoehdot:

  • sokkeli, jonka takana säätötassut
  • tolppajalat ilman sokkelia
  • rulla-alusta.

Voit lähettää piirroksen Dream toivekaapista tai toivelistan kaappisi ominaisuuksista meille sähköpostilla info@yrityskalusto.fi Dream tilauskaappien toimitusaika on yleisimmillään 3-4 viikkoa.

Saatat myös pitää...