Katso 3d värivaihtoehdot

Valittavissa kansiin ja oviin


Dream toivelaatikosto, kustomoitava

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Dream toivelaatikosto valmistetaan erilaisiin tarpeisiin mittatilaustyönä

Kotimainen Dream toivelaatikosto kuuluu Nova-sarjaan. Laatikostojen runkomateriaali on 18 mm melamiinilevy. Levy on erityisen jäykkää, mikä vähentää hyllyjen taipumista painon alla.

Laatikostojen runkojen värivaihtoehdot:

  • valkoinen
  • tummanharmaa

Kotimaisten Nova -laatikostojen etusarjat ovat 3d-laminaattia ja ne kuuluvat rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. Värivaihtoehtoja löytyy noin 15 erilaista. Laatikosto voidaan varustaa keskuslukolla, ylin laatikko lukittavana tai ilman lukkoa, lukot voidaan sarjoittaa samalla numerolla tai haluttaessa eri sarjoille. Laatikostojen etusarjoissa käyttämämme vedin on Milo 128 mm Rst-Look. Voit myös halutessasi valita myös jokin toisen vetimen.

Jalusta vaihtoehdot:

  • sokkeli, jonka takana säätötassut
  • tolppajalat ilman sokkelia
  • rulla-alusta.

Voit lähettää piirroksen tai toivelistan omasta toivelaatikostasi meille sähköpostilla info@yrityskalusto.fi, tai valitse ominaisuudet vetolaatikosta ja kerro mitat tarjouspyynnön kommenttikentässä. Dream toivelaatikostojen toimitusaika on yleisimmillään 20 työpäivää.

Saatat myös pitää...