Eco-Silence etulevy

Alkaen 0,00 124,00  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Eco-Silence etulevy on kevyesti akustoiva, PET-huovasta valmistettu levy

Työpöytään kiinnitettävä Eco-Silence etulevy antaa erinomaisen näkösuojan pöydän alle samalla kun se akustoi työhuoneen äänimaailmaa. Sähköpöydässä etulevy nousee ja laskee kannen mukana. Tolppajalkaisessa työpöydässä etulevy on kiinteästi aina samassa tasossa.

Ominaisuudet:

  • Toimii erinomaisesti sähköpöydissä, pöytään tehtävän asennuksen johdosta.
    Etulevy liikkuu pöydän mukana pöytää nostattaessa ja laskettaessa.
  • Sermi kiinnitetään alumiinilistalla. Listan pituus 200 cm.
  • Levyä ei ole kehystetty, paksuus 9 mm.
  • Yleisimmin käytetään korkeutta 40 cm, voidaan tehdä myös 50 cm korkeana.
  • Leveys voi olla 30 - 240 cm pitkä.
  • Tuote on vesipestävä.

Tuote on palvelutuote, leikkaukset tehdään Oulussa.
Varaathan toimitukselle muutaman päivän. Materiaalit ovat varastotuotteita.

Lisätietoa materiaalista

Kohti parempaa kestävyyttä

PET-huovasta valmistetut akustiset tuotteet ovat yksi esimerkkejä pyrkimyksistämme olla kestävämpi yritys. Nämä tuotteet ovat osa kiertotaloutta: ne edistävät vastuullista resurssien käyttöä ja jätteiden vähentämistä, koska ne on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja soveltuvat myös kierrätykseen. Nämä tuotteet tuntuvat kosketettaessa villalta, mutta PET-huopa on valmistettu muovista ja siinä käytetään yli 50 prosenttia kierrätysmuovia.

Tällä kestävällä materiaalilla on erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet. Huokoinen rakenne varmistaa tehokkaan keski- ja korkeataajuisen melun vaimentamisen tuotteen alhaisesta paksuudesta huolimatta, mikä on tärkeää toimistotyössä. PET-huopa on pehmeää ja kevyttä, mutta silti vahva ja kestävä materiaali sopii erinomaisesti pöytäseinämiin. Sillä on myös vaadittu palonkestävyys ja se täyttää sovellettavat paloturvallisuusvaatimukset.

Rakenteensa ansiosta PET-huopa on helppo puhdistaa ja desinfioida.

Saatat myös pitää...