Håg Capisco Puls 8010

Alkaen 741,52  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Oletko valmis kokeilemaan ei-tavanomaista tuolia?

HÅG Capisco mallisto on voittanut useita palkintoja sen ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ja muotoilunsa ansiosta.

HÅG Capisco Puls 8010 perustuu suosittuun satulatuoliin. Lähtökohtana on kehon toiminnan ja jatkuvan liikunnan tarpeemme ymmärtäminen. Tuloksena on uudenlainen toimistotuoli, joka on suunniteltu erityisesti aktiivisissa, moderneissa toimistoympäristöissä työskenteleville ihmisille. Moderni ja monikäyttöinen HÅG Capisco Puls yhdistää uusimman muotoilun, toiminnallisuuden ja mukavuuden. Tuolin suunnittelu ja siihen liittyvä ympäristöajattelu ovat huippuluokkaa. Kevyt ja dynaaminen muotoilu sopii erinomaisesti myös nuoremmalle sukupolvelle.

HÅG Capisco Puls 8010 on selkänojallinen muovituoli.

Istuimen kiinteä tyyny lisää mukavuutta. Työskentelykorkeus voidaan säätää matalasta korkeaan aina seisoma-asentoon asti, jolloin liikkuminen on dynaamisempaa tasapainosta tinkimättä. Istuimen korkeus ja syvyys sekä selkänojan korkeus ovat säädettävät. Myös keinuvastus on säädettävä, ja sen voi lisäksi lukita. Jalkaristikko on joko musta tai hopeanvärinen. Vakiotoimituksessa on 200 mm:n kaasujousi. Jalkaristikko on mahdollista saada myös mustalla tai siniharmaalla muovilla tai kiillotetulla alumiinilla lisävarusteena.

Värimallit löytyvät myymälästä - tule katsomaan.

HÅG takuu kattaa tuotteiden viat ja valmistusvirheet 10 vuoden ajan valmistuspäivämäärästä alkaen. Takuun ulkopuolelle jää “normaalin käytön ja kulutuksen” aiheuttama tuotteen heikentyminen.

Voit myös lukea lisää valmistajan sivulta.

Edustamme heitä ja laskemme tarjouksen myös muista heidän tuotteistaan.

Saatat myös pitää...