Håg Capisco Puls 8020

Alkaen 786,16  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Oletko valmis kokeilemaan ei-tavanomaista tuolia?

The HÅG Capisco mallisto on voittanut useita palkintoja sen ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ja muotoilunsa ansiosta. HÅG Capisco Puls perustuu suosittuun satulatuoliin. Lähtökohtana on kehon toiminnan ja jatkuvan liikunnan tarpeemme  ymmärtäminen. Tuloksena on uudenlainen toimistotuoli, joka on suunniteltu erityisesti aktiivisissa, moderneissa toimistoympäristöissä työskenteleville ihmisille. Moderni ja monikäyttöinen HÅG Capisco Puls yhdistää uusimman muotoilun, toiminnallisuuden ja mukavuuden. Tuolin suunnittelu ja siihen liittyvä ympäristöajattelu ovat huippuluokkaa. Kevyt ja dynaaminen muotoilu sopii erinomaisesti myös nuoremmalle sukupolvelle.

HÅG Capisco Puls 8020 on selkänojallinen aktiivituoli

Tuolissa on pehmustettu, vaihdettavissa oleva istuinverhoilu ja muovinen selkänoja. Työskentelykorkeus voidaan säätää matalasta korkeaan aina seisoma-asentoon asti, jolloin liikkuminen on dynaamisempaa tasapainosta tinkimättä.

Istuimen korkeus ja syvyys sekä selkänojan korkeus ovat säädettävät. Myös keinuvastus on säädettävä, ja sen voi lisäksi lukita.
Jalkaristikko on hopeanvärinen. Vakiotoimituksessa on 265 mm:n kaasujousi, jonka säätöväli on 570-810 mm.

HÅG Capisco 8020 tuolia on saatavana myös muissa väreissä erikoistilauksesta, kysy lisätietoja myynnistämme. Värimallit löytyvät myymälästä - tule katsomaan.

HÅG takuu kattaa tuotteiden viat ja valmistusvirheet 10 vuoden ajan valmistuspäivämäärästä alkaen. Takuun ulkopuolelle jää “normaalin käytön ja kulutuksen” aiheuttama tuotteen heikentyminen.

Voit lukea lisää valmistajan sivulta.

Edustamme heitä ja laskemme tarjouksen myös muista heidän tuotteistaan.

 

Saatat myös pitää...