Hexagon akustoiva seinäpaneeli

Alkaen 14,88 23,81  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Luova ratkaisu tilan akustoimiseen - Hexagon akustoiva seinäpaneeli

ACOUSTIC ARTWORK -tuotevalikoimaan kuuluvat PET-huovasta valmistetut akustiset tuotteet, jotka on suunniteltu parantamaan huoneen akustiikkaa.  Tuotteiden avulla syntyy luovia ratkaisuja nykyaikaiseen toimistoon, jossa työntekijöiden hyvinvointi on etusijalla. Hexagon akustoiva seinäpaneeli tuo seinälle struktuuria ja erilaisia muotoja.

Seinään kiinnitettävää ACOUSTIC ARTWORK  Hexagon  seinäpaneeli on saatavissa kahdessa eri koossa. Värejä  on 12 erilaista. Parannetun akustiikan lisäksi nämä tuotteet sopivat erinomaisesti ainutlaatuisen sisustuksen suunnitteluun.

Hexacon seinäpaneelit myydään 3 kpl, 5 kpl tai 10 kpl myyntierissä (sama väri ja koko). Esillä kappalehinta, kysy tarjous!

Valittavana kaksi eri kokoa

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja sommittele seinälle Hexagon paneeleista erilaisia kuvioita käyttäen hyväksi PET-huovan laajaa värimallistoa. Tee työtilasta persoonallinen ja viihtyisä pienellä vaivalla.

 

Hexagon paneelin kokovaihtoehdot:

  • 20 x 20 cm (l x k)
  • 40 x 40 cm (l x k)

 

Lisää tietoa materiallista

Kohti parempaa kestävyyttä

PET-huovasta valmistetut akustiset tuotteet ovat yksi esimerkkejä pyrkimyksistämme olla kestävämpi yritys. Nämä tuotteet ovat osa kiertotaloutta: ne edistävät vastuullista resurssien käyttöä ja jätteiden vähentämistä, koska ne on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja soveltuvat myös kierrätykseen. Nämä tuotteet tuntuvat kosketettaessa villalta, mutta PET-huopa on valmistettu muovista ja siinä käytetään yli 50 prosenttia kierrätysmuovia.

PET-huovan ominaisuudet

Tällä kestävällä materiaalilla on erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet. Huokoinen rakenne varmistaa tehokkaan keski- ja korkeataajuisen melun vaimentamisen tuotteen alhaisesta paksuudesta huolimatta, mikä on tärkeää toimistotyössä. PET-huopa on pehmeää ja kevyttä, mutta silti vahva ja kestävä materiaali sopii erinomaisesti pöytäseinämiin. Sillä on myös vaadittu palonkestävyys ja se täyttää sovellettavat paloturvallisuusvaatimukset. Rakenteensa ansiosta PET-huopa on helppo puhdistaa ja desinfioida.

Saatat myös pitää...