Ilmava pöytäsermi, Yeseco

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Ilmava sermien molemmille puolille on integroitu kangaspinta. Sermin reunaa ohentamalla on saavutettu visuualisesti ohuelta vaikuttava tuote, jolla on kuitenkin tehokas äänenvaimennus.  Seinän viereen asennettuina sermien vaimennusominaisuudet ovat samat kuin vastaavilla seinäakustiikkatuotteilla. Työpisteissä puhujan eteen ja sivuille  asennetut pöytäsermit vaimentevat äänen ymmärrettävyyden kannalta tärkeitä taajuuksia, jolloin tilaan leviävä puhe hiljenee ja muuttuu vähemmän ymmärrettäväksi. Lisäksi sermien molemmat puolet vaimentavat tilan kaikumista.

Pöytäsermit valmistetaan Yesecon vakiokankailla. Kankaan väri voidaan valita kummallekin puolelle erikseen ja tuotteeseen voidaan tehdä kuvatulostus.

Ilmava pöytäsermistä on sekä pöydälle, että pöydän reunaan asennettavia malleja.

Reunaan kiinnitettävät Ilmava pöydänreunasermit, k x l
80 x 50 cm
120 x 50 cm ja 120 x 70 cm
140 x 50 cm ja 140 x 70 cm
160 x 50 cm ja 160 x 70 cm

Pöydälle laitettavat Ilmava pöytäsermit, k x l
80 x 50 cm
100 x 50 cm

Saatat myös pitää...