Narbutas Moon asiakastuoli

Alkaen 166,41  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Narbutas Moon asiakastuoli kevyellä, minimalistisella siluetilla

Narbutas Moon asiakastuoli integroituu täydellisesti modernin toimiston sisustukseen, jossa se ei hallitse, kirkkaamman värin valinnalla voit korostaa sisustusta tyylikkäästi. Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta Moon asiakastuolit ovat erittäin käteviä kokous- ja koulutustiloihin. Ne on helppo järjestellä riveihin käyttämällä rivikytkentäheloja.

 

Moon asiakastuoleja on saatavana kolme eri mallia: lenkkijalkainen, nelipistejalkainen sekä käsinojallinen nelipistejalkainen asiakastuoli. Asiakastuolit ovat kompakteja ja helposti pinottavia (jopa 5 tuolia), ne säästävät säilytystilaa ja ovat helposti kuljetettavia huoneesta toiseen.

Moon asiakastuoli sulautuu ympäristöön tai on tilan väriläiskä

Tämä tuoli voidaan verhoilla kankaalla, nahalla tai aidolla nahalla. Materiaalien ja värien valinnasta riippuen Moon asiakastuoleilla on erilainen kuva, kuten kuu eri vaiheissa. Tuolit voivat näyttää hyvin rauhallisilta, ei hallitsevilta tai olla erittäin kirkkaita ja tehdä toimiston sisustuksesta eloisaa.

 

Hinta alkaen: 166,41 € (134,20 € alv 0 %), kysy tarjous!


Katso toimistokalusteiden yleiset käyttö- ja hoito-ohjeet täältä.

Saatat myös pitää...