Narbutas Twist&Sit sohva

Alkaen 1529,66  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Narbutas Twist&Sit sohva kutsuu pysähtymään ja viettämään aikaa pohdiskelun, rentoutumisen tai kollegoille juttelun merkeissä

TWIST&SIT aulakalusteet ilmeikkäällä muotoilullaan kutsuvat pysähtymään ja pitämään tauon päivän kiireisestä tahdista. Nämä Twist&Sit sohvat auttavat sinua lisäämään toimistotiloihin kodikasta tunnelmaa ja luomaan rentouttavan tunnelman. Eri kokoisina ja korkea- tai matalaselkäversioina saatavilla olevat mallit mahdollistavat sujuvan siirtymisen keskittymistä vaativista yksittäisistä tehtävistä tiimitapaamisiin tai keskusteluihin kollegoiden kanssa saadaksesi viimeisimmät uutiset samalla kun nautit kupin kahvia. Hyvin pyöristetyt muodot ja erottuva yhteys selkänojan ala- ja yläosien välillä luovat ilmeikkään ja välittömästi tunnistettavan ilmeen. Moitteeton ulkonäkö saavutetaan ompeluyksityiskohtien ansiosta, jotka ulottuvat pehmeästi koko istuimen pintaan ylhäältä alas. Narbutas Twist&Sit sohva on saatavilla useilla erilaisilla jalustavaihtoehdoilla, joten tyylistä ei tarvitse tinkiä. Kun valitset omaa sohvaasi, ota huomioon toiminnalliset tarpeesi sekä kankaan ominaisuudet, sillä sohvaa on saatavana myös pyyhittävällä kankaalla. Tällöin kaikki tahrat voidaan pyyhkiä kostealla liinalla helposti pois. Metalliset jalustat ovat nykyaikaisempia ja käytännöllisempiä, kun taas puiset antavat toimistoon kodikkaamman tunnelman ja samalla lisäävät tilaan eleganssia. Molemmat perusvaihtoehdot ovat saatavilla sekä tummissa että vaaleissa väreissä. Twist&Sit sohvalla on 5 vuoden takuu.

Suunniteltu vastaamaan työntekijöiden erilaisiin tarpeisiin

Kahdella eri korkeudella saatavilla olevat selkänojat on suunniteltu vastaamaan työntekijöiden erilaisiin tarpeisiin toimistossa. Matalan selkänojan tuolit ja sohvat sopivat ihanteellisesti toimistojen vastaanottotiloihin tai avoimiin rentoutumistiloihin, oleskelutiloihin tai kahviloihin. Tämäntyyppiset istuimet edistävät ihmisten välistä yhteistyötä. Korkeaselkänojaiset istuimet ovat kätevä ratkaisu työntekijöille, jotka tarvitsevat itselleen yksityisen tilan, jossa he voivat paeta meluisasta toimistoympäristöstä ja rentoutua tai keskittyä yksittäisiin tehtäviin. Näitä istuimia voidaan käyttää myös tilanjakajana toimistotilojen visuaaliseen erottamiseen.

Hinnat alkaen: 1 529,66 € (1 233,60 € alv 0 %), kysy tarjous!

Saatat myös pitää...