North Cape Executive tuoli

Alkaen 756,00  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

North Cape Executive tuoli on muotoilustaan palkittu

North Cape Executive tuoli on voittanut arvostetun, kansainvälisen Red Dot palkinnon vuonna 2021.
Tuolille on ominaista ainutlaatuinen hienostuneisuus ja moderni eleganssi. Sen suunnittelun kauneus piilee yksinkertaisuudessa. Sopii työtuoliksi tai neuvottelutuoliksi.

Tuolin suunnittelu on yhdistelmä yksinkertaisia mutta samalla tiukkoja viivoja ja pehmeitä kaaria. Suorakulmaiset polyuretaanista valmistetut käsinojat sopivat selkänojaan harmonisesti. Ainutlaatuinen selkänojan kaari laskeutuu sujuvasti istuinosan linjaan, luo tuolin hienovaraisen siluetin, josta on jo tullut tämän tuolin tunnusmerkki. NORTH CAPE -työtuoleja voidaan käyttää paitsi työskentelyalueilla, myös kokoushuoneissa, katso video tästä.

North Cape Executive työtuolin selkänoja ja istuinosa on yhdistetty toisiinsa. Kun nojaat taaksepäin, koko tuoli kallistuu. Kallistusmekanismin tehtävänä on palata automaattisesti alkuasentoon ja 4 lukitusasentoon. Keinuvastuksen jäykkyyttä voit säätää oman painosi ja mieltymyksesi mukaan.

Ominaisuudet:

  • Korkeudensäätö kaasujousella
  • Painon mukaan säädettävä keinumekanismi
  • Selkänojan kallistuskulman lukitus neljään asentoon
  • Saatavana ilman käsinojia, mustilla, muovisilla käsinojilla tai verhoilluilla käsinojilla
  • Verhoiluun valittavana vaakatikkaukset tai ilman tikkauksia
  • Tuolilla on 5 vuoden takuu

 

Lue lisää NORTH CAPE -tuoliperheestä

Työtuoli Narbutas NORTH CAPE -tuoliperhe koostuu tyylikkäistä, hienostuneista ja myös toimivista johtajantuoleista, työ-, vierailu- ja konferenssituoleista. Se on täydellinen valinta, kun haluat tyylikkään muotoilun ja käyttömukavuuden jatkuvan saumatta tilasta toiseen. Verhoilun voit valita laajasta kangas, aidosta nahka ja nahkajäljitelmävalikoimasta,  jotka tarjoavat erilaisia värejä ja materiaaleja. Kysy tarjous!

Saatat myös pitää...