Sky kirjoitustaulu

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Sky kirjoitustaulu - Keveyden illuusio ja modernia tyylikkyyttä vaativiin businesskohteisiin

Sky kirjoitustaulun erikoisuus on taaksepäin viistetty reuna. Seinään asennettuna Sky kirjoitustaulu vaikuttaa kelluvan seinän pinnalla luoden kevyen ja ilmavan vaikutelman. Piilokiinnityksen ansiosta taulu sulautuu osaksi seinää. Taulupinnan etäisyys seinästä on 24 mm.

Korkealaatuinen teräsemali

Sky kirjoitustaulun pinta on e3 teräsemalia, jolla on elinikäinen takuu. Pinnan materiaaleista 99 % on kierrätettävää, mistä todisteena on teräsemalipinnalle myönnetty Cradle to cradle-bronze -sertifikaatti. Tuotteet valmistetaan Euroopassa ja eurooppalaisista materiaaleista.Teräsemalinen kirjoitustaulu soveltuu tiloihin, joissa kestävyys, käytettävyys ja hygienia ovat erityisen tärkeitä.

Kirjoitustaulun pinta on kuivapyyhittävä ja helposti puhdistettava, ja se kestää desinfioimista. Taulun pintaan voidaan magneeteilla kiinnittää muistilappuja. Pintaan voi kirjoittaa tussitaulupinnoille tarkoitetuilla tusseilla.Kirjoitustauluista on saatavilla useita valmiitakoko-, väri- ja reunalistavaihtoehtoja, minkä lisäksi valmistamme räätälöityjä kokoja juuri tarvitsemiesi mittojen mukaan. Taulun pintaan voidaan laittaa erilaisia painatuksia, viivoja ja ruutuja. Myös muita painatuksia, esimerkiksi yrityksen logo.

Taulun pinnan värivaihtoehdot: valkoinen, beige ja harmaa.

Nauhoitetut reunat viimeistelevät taulun ja valittavana on viisi vakioväriä: Musta, valkoinen, harmaa sekä kaksi tammen sävyä. Toivomuksen mukaan saatavana myös erikoisvärein.

 

Useita vakiokokoja ja mahdollisuus tehdä myös erikoismittaisia kirjoitustauluja. Kysy tarjous!


Katso kirjoitustaulujen hoito- ja puhdistosohjeet tästä.

Saatat myös pitää...