Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Yrityskalusto on monimerkkitalo

maalis 10, 2023 | Ajankohtaista

Olemme kulkeneet pitkän matkan vuodesta 1995, jolloin Oulun Yrityskalusto Oy perustettiin kolmen ystävyksen toimesta. Toiminta aloitettiin myymällä pääosin käytettyjä kalusteita. Jo silloin Yrityskalusto oli kierrätystalouden edelläkävijä – mahdollisimman vähän heitetään pois, kaikki mahdollinen käytetään hyväksi.

 

Ei vain yhtä päämiestä – vaan laaja tarjonta huonekaluja

Tänään asiakkaan toiveiden kuunteleminen ja kuuleminen on toimintamme perusta. Olemme valinneet yhteistyökumppanimme tarkoin ja laaja-alaisesti, jotta voimme tarjota mahdollisimman kattavan ja monipuolisen valikoiman asiakkaillemme. Oma maahantuonti takaa laadukkaat ja edulliset Royal työtuolit. Kotimaiset kalustevalmistajat varmistavat helposti räätälöitävät, yksilölliset kalusteet asiakkaan mittojen mukaan, niin sohvat, pöydät kuin säilytyskalusteetkin. Esimerkiksi EFG, Narbutas sekä Novy Styl tuovat eurooppalaista tyyliä ja volyymiä valikoimaamme.

Etsimme juuri Sinulle sopivimman ratkaisun kalusteongelmiisi. Voit valita kohteeseesi EFG:n hienosti viimeisteltyjä tuotteita tai edullisempia Narbutaksen laatukalusteita. Tai voit yhdistää kaikkea tätä. Emme ole yhden malliston ja tavarantoimittajan varassa, vaan olemme ylpeästi aito monimerkkitalo, jolloin voimme yhdistellä vapaasti eri tavarantoimittajien tuotteita juuri Sinun toiveidesi ja tarpeittesi mukaan.

Sinä siis valitset käytettävät mallistot oman arvomaailmasi mukaan. Olet tervetullut keskustelemaan kanssamme toimitilanne kalustamisesta, on tarpeesi suuri tai pieni.

 

Kestävää kehitystä

Eikä pidä unohtaa kierrätyksen tärkeyttä. Kalustaessamme kohteita, käytämme asiakkaan vanhat kalusteet mahdollisuuksien mukaan hyödyksi, joko asiakkaan omassa kohteessa tai ns. kakkosmarkkinoilla. Mikäli tuotteet ovat käyttöön kelpaamattomia, niiden asianmukainen kierrätys takaisin raaka-aineeksi on ehdottoman tärkeä arvo yrityksemme toiminnassa.

Tervetuloa palvelevaan Monimerkkitaloon – Oulun Yrityskalustoon. Suunnitellaan yhdessä Sinulle sopiva kalustekokonaisuus!

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!