Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Optimoi toimistokalusteet – Tutustu kalustevuokrauksen etuihin

elo 30, 2023 | Ajankohtaista

Kalusteleasing eli kalustevuokraus tarjoaa yrityksellesi monia etuja, erityisesti toimitilakalusteiden hankinnassa. Kalusteleasing vapauttaa sinulle aikaa keskittyä muuhun, kun kalusteinvestointi ei syö kassaa.

 

  1. Ajantasalla pysyvät kalusteet: Leasing mahdollistaa organisaation puitteiden pitämisen ajan tasalla, jolloin voit varmistaa, että yritykselläsi on aina ajankohtaiset kalusteet.

2. Joustava rahoitus: Kalusteleasing tarjoaa joustavan rahoitusvaihtoehdon ilman suurta kertasuoritusta. Voit vuokrata kalusteet 2 – 5 vuoden ajalle, jonka jälkeen voit päivittää kalusteet uusiin tai lunastaa ne yrityksen omistukseen pienellä jäännösarvolla.

 

3. Työtehoa ja viihtyvyyttä tukevat kalusteet: Leasing mahdollistaa laadukkaiden ja ergonomisten kalusteiden hankkimisen koko yritykselle kerralla, ilman tarvetta jakaa hankintoja pienempiin osiin.

4. Ei pääoman sitomista: Kalusteleasing vapauttaa yrityksesi pääomaa muihin investointeihin, kun kalustehankinnat rahoitetaan vuokramaksuilla.

 

5. Verotuksellisia hyötyjä: Leasingvuokrat ovat verotuksessa ja kirjanpidossa vähennyskelpoisia kuluja ja vuokrien osalta on myös Alv-vähennysoikeus.

6. Lisäpalveluja arjen helpottamiseen: Leasing sisältää usein myös vakuutusturvan toimistokalusteille koko sopimuskauden ajaksi.

7. Helppo allekirjoitus: Sopimusten allekirjoittaminen onnistuu helposti sähköisellä allekirjoituksella, johon tarvitaan vain henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

 

8. Luotettava yhteistyökumppani: Kalusteleasing voidaan toteuttaa yhteistyössä luotettavan rahoitusliikkeen, kuten Tukirahoituksen, kanssa, joka on osa Nordea-konsernia.

Tutustu kalusteleasingin etuihin ja pidä yrityksesi kalusteet ajan tasalla, joustavasti ja vaivattomasti!

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!