Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Hybridityö ja toimistokalustamisen muutos

syys 19, 2024 | Ajankohtaista

Hybridityön yleistyminen ja uudet kalustustrendit

Viime vuodet ovat luoneet tarpeen uusille työskentelytavoille, kuten hybridityölle, joka yhdistää etätyön ja toimistolla työskentelyn. Tämä on johtanut myös toimistokalusteiden uusiin suuntauksiin. Modernit toimistot tarvitsevat kalusteita, jotka tukevat sekä yksilöllistä työskentelyä että ryhmätyötä, samalla kun ne luovat inspiroivan ja ergonomisen työympäristön.

Toimistoissa uusi esteettisyyden ja teknologian liitto

Nykyiset toimistotilat vaativat enemmän kuin perinteisin työpistein kalustetut tilat. Ne ovat muuttuneet monikäyttöisiksi tiloiksi, jotka yhdistävät kodikkuuden ja huipputeknologian. Älykkäät työpisteet ja virtuaalikokoustilat ovat standardi, mutta myös viihtyisyys on keskeisessä roolissa, mikä näkyy mukavien sohva-alueiden ja rentoutumispisteiden yleistymisessä.

Innovatiivinen leasingvuokraus: joustavuutta ja kestävyyttä

Toimistokalustamisen uusi aikakausi vaatii joustavuutta myös hankinnoissa. Yrityksemme tarjoaa leasing-mallin, joka mahdollistaa kalusteiden päivittämisen säännöllisesti ilman suuria alkuinvestointeja. Tämä vuokrausmalli on erityisen hyödyllinen nopeasti muuttuvissa työympäristöissä, ja se tukee kestävää kehitystä tarjoamalla mahdollisuuden kalusteiden kierrätykseen sopimuksen päätyttyä. Oletko miettinyt, että leasing vuokrausta voi käyttää toimiston lisäksi myös etätyöpisteiden päivittämiseen työntekijöiden koteihin?

Räätälöimme yrityksellesi kasvua tukevan rahoitus- ja palveluratkaisun, jonka ansiosta yritykselläsi on aina käytössään modernit ja tarkoituksenmukaiset kalusteet yhdellä sopimuksella ja kiinteällä kuukausihinnalla. Yrityksesi kasvaessa, voimme lisätä samalle sopimukselle useita kalustetoimituksia vaikka kuukausittain.

Esittelyssä uusi sohvamallisto – emme ole vain perinteinen toimistokalustaja

Vaikka yrityksemme ei perinteisesti ole tunnettu sohvamyymälänä, olemme nyt laajentaneet valikoimaamme vastaamaan nykyaikaisen toimiston tarpeita. Uusi sohvamallistomme on suunniteltu erityisesti toimistoympäristöön, yhdistäen tyylikkyyden ja mukavuuden, mikä tekee niistä täydellisen valinnan niin rentoutumiseen kuin epämuodollisiin palavereihin.

Oulun Maikkulan Yrityskylässä sijaitseva myymälämme tarjoaa nyt nähtäville ja ostettavaksi uuden sohvamallistomme. Sohvamallisto on nopeassa toimituksessa Kasoppi.fi verkkokaupassamme.

Asiakkaidemme käytössä on Outlet-palvelu

Outlet-palvelumme tarjoaa laadukkaita käytettyjä toimistokalusteita edullisesti ja nopeasti. Tämä palvelu auttaa yrityksiä hankkimaan tarpeisiinsa sopivia kalusteita kestävästi ja kustannustehokkaasti. Lisätietoja Outlet-palvelustamme, mukaan lukien jatkuvasti päivittyvä lista käytössä olleista kalusteista, löytyy verkkosivuiltamme. Kaikki myynnissä olevat kalusteet on tarkastettu huolellisesti, mikä takaa niiden laadun ja käyttökelpoisuuden.

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!