Acoustic artwork clouds

Alkaen 367,04  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Ääntä vaimentava sisustuselementti Ø 83 cm

ACOUSTIC ARTWORK -tuotevalikoimaan kuuluvat PET-huovasta valmistetut akustiset tuotteet, jotka on suunniteltu parantamaan huoneen akustiikkaa.  Tuotteiden avulla syntyy luovia ratkaisuja nykyaikaiseen toimistoon, jossa työntekijöiden hyvinvointi on etusijalla.

ACOUSTIC ARTTWORK CLOUDS ovat kattoratkaisu, joka parantaa toimiston akustiikkaa. Aivan kuin varjo, tämä akustinen pilvi on aina valmis absorboimaan ympäristön äänet tehokkaasti. Näiden akustisten elementtien avulla pystyt luomaan akustisesti mukavan ympäristön sekä työhön että rentoutumiseen.

Ainutlaatuinen sisustusyksityiskohta

ACOUSTIC ARTWORK Clouds herättää varmasti huomion muotonsa ansiosta. Valitse haluamasi väri ja tämä akustinen tuote toimii ainutlaatuisena sisustuselementtinä toimistollesi. Kattoon kiinnitettävää ACOUSTIC ARTWORK CLOUDS elementtiä on saatavissa kahdessa eri koossa ja kuudessa eri värissä.

Kysy tarjous suuremmasta, Ø 120 cm Clouds -sisustuselementistä. Myymälässämme on mallina pienempi, Ø 83 cm Clouds -sisustuselementti.

 

Lisätietoa materiaalista

Kohti parempaa kestävyyttä

PET-huovasta valmistetut akustiset tuotteet ovat yksi esimerkkejä pyrkimyksistämme olla kestävämpi yritys. Nämä tuotteet ovat osa kiertotaloutta: ne edistävät vastuullista resurssien käyttöä ja jätteiden vähentämistä, koska ne on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja soveltuvat myös kierrätykseen.

Nämä tuotteet tuntuvat kosketettaessa villalta, mutta PET-huopa on valmistettu muovista ja siinä käytetään yli 50 prosenttia kierrätysmuovia.

Tällä kestävällä materiaalilla on erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet. Huokoinen rakenne varmistaa tehokkaan keski- ja korkeataajuisen melun vaimentamisen tuotteen alhaisesta paksuudesta huolimatta, mikä on tärkeää toimistotyössä. PET-huopa on pehmeää ja kevyttä, mutta silti vahva ja kestävä materiaali sopii erinomaisesti pöytäseinämiin. Sillä on myös vaadittu palonkestävyys ja se täyttää sovellettavat paloturvallisuusvaatimukset. Rakenteensa ansiosta PET-huopa on helppo puhdistaa ja desinfioida.

Saatat myös pitää...