Metri moduulisohva

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Metri moduulisohva on modulaarinen ratkaisu julkisiin tiloihin

Voit käyttää Metri sohvan moduulien vaivatonta muotoilua missä tahansa haluat koota ihmisiä yhteen, kahvihuoneissa, ravintoloissa, odotustiloissa tai toimistoissa. Metri moduulisohva -kokonaisuus voidaan koostaa kolmesta erikorkuisesta moduulista, joiden leveyden voi valita 62–150 cm:n välillä. Metriratkaisut sopivat tiimi- tai henkilökohtaiseen työskentelyyn, niistä voi muodostaa yhdistelmiä erilaisia työryhmiä varten tai luoda tilan jakavia yksiköitä.

Ominaisuudet:

  • Runko: Massiivipuuta ja vaneria
  • Pehmusteet: Kestävää ja paloturvallista HR-vaahtomuovia; umpinaiset istuin- ja selkätyynyt
  • Verhoilu: Voit valita useista eri valmistajien kangasvaihtoehdoista. Suosittelemme verhoilukankaaksi esimerkiksi: Nevotex Wooly, Nevotex Lido tai Camiran Era -kangasta. Löydät esitteen vakioverhoilukankaista tästä linkistä. Mikäli et löytänyt sopivaa verhoilukangasvaihtoehtoa, kysy lisää myyjältäsi.
  • Jalat: Jauhemaalattua metallia, musta matta RAL 9005, pohjassa luistonesto, saatavana myös puujaloilla tai sokkelilla
  • Modulaarisuus: Moduulit liitettävissä toisiinsa. Moduleissa kolme eri korkeutta.
  • Testit: EN 16139:2013 / Furniture. Strength, durability and safety. Requirements for non-domestic seating; L1
  • Takuu: 5 vuotta

 

LISÄTIETOJA
Päällinen ei ole irrotettavissa; laaja valikoima verhoilumateriaaleja, mm. paloturvallisia kankaita

Vinkki: Tiesithän, että saat Yrityskalustosta myös sisustussuunnittelupalvelun? Tai valitaanko vain matto tälle sohvalle? Kauttamme koko VM-carpetin mattomallisto.

 

Saatat myös pitää...