-30%

Free lattiasermi, malli

580 € 405,48 
(327,00  alv 0 %)

Laadukkaat vapaasti seisovat, akustoivat Free lattiasermit ratkaisevat melun aiheuttamia häiriöitä

Akustoivat Free lattiasermit ovat täydellinen valinta luoda yksilöllisempiä tiloja myös isoihin toimistoihin. Se tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet jakaa toimistosi visuaalisilla ja akustoivilla esteillä. Voit valita vapaasti seisovat sermit tukijaloilla tai liikkuvat sermit pyörillä. Helppokäyttöisyyden ja yksinkertaisen metalliliitäntöjen kokoamisen ansiosta nämä akustiset sermit mahdollistavat toimistotilan helpon jakamisen halutuille alueille tai meluisten toimistolaitteiden eristämisen. Vapaasti seisovat sermit luovat yksityisyyttä ja vähentävät melua, mutta jättävät mahdollisuuden nähdä kollegat ja kommunikoida ilman rajoja.

Free sermeillä on C-luokan akustinen luokitus. Ne on täytetty erityisellä ääntä vaimentavalla vaahdolla ja ne voidaan verhoilla valitsemallasi kankaalla. Laajasta värivalikoimastamme voit valita toimistoosi parhaiten sopivat värit tai väriyhdistelmät. VAPAASTI SEISOVA akustinen sermijärjestelmä suojaa henkilöstöäsi uteliailta katseilta, suoralta auringonvalolta tai häiritseviltä ääniltä ja luo samalla hiljaisen, värikkään ja kodikkaan tilan työskentelyyn tai rentoutumiseen.

 

Myymälän mallipoistona 1 kpl helposti liikuteltava Free lattiasermi pyörillä. Sermin koko: 100 x 160 cm (L x K), väri vaalean harmaa AD3.

Saatat myös pitää...