Free lattiasermit

Alkaen 318,43  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Laadukkaat vapaasti seisovat, akustoivat Free lattiasermit ratkaisevat melun aiheuttamia häiriöitä

Akustoivat Free lattiasermit ovat täydellinen valinta luoda yksilöllisempiä tiloja myös isoihin toimistoihin. Se tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet jakaa toimistosi visuaalisilla ja akustoivilla esteillä. Voit valita vapaasti seisovat sermit tukijaloilla tai liikkuvat sermit pyörillä. Helppokäyttöisyyden ja yksinkertaisen metalliliitäntöjen kokoamisen ansiosta nämä akustiset sermit mahdollistavat toimistotilan helpon jakamisen halutuille alueille tai meluisten toimistolaitteiden eristämisen. Vapaasti seisovat sermit luovat yksityisyyttä ja vähentävät melua, mutta jättävät mahdollisuuden nähdä kollegat ja kommunikoida ilman rajoja. Sermi suoralta auringonvalolta tai häiritseviltä ääniltä ja luo samalla hiljaisen, värikkään ja kodikkaan tilan työskentelyyn tai rentoutumiseen.

Free sermeillä on C-luokan akustinen luokitus. Ne on täytetty erityisellä ääntä vaimentavalla vaahdolla ja ne voidaan verhoilla valitsemallasi kankaalla. Laajasta värivalikoimastamme voit valita toimistoosi parhaiten sopivat värit tai väriyhdistelmät.

  • Nopean toimituksen koot:
    80 x 3,6 x 160 cm (l x s x k)
    100 x 3,6 x 160 cm (l x s x k)
  • Nopean toimituksen väri: vaaleanharmaa Berta AD3

Toimitusaika on noin 3 - 5 työpäivää. Muilla värikartan väreillä toimitusaika on noin 6 viikkoa.

Berta verhoilukankaan ominaisuudet

Koostumus: 100 % Polyester
Paino: 320 g/m2
Hankauskesto: 150.000 Martindale cycles
Paloluokitus: BS EN 1021 - 1 (cigarette)
Valonkesto: 6 (EN ISO 105 - B02) (EN ISO 105 - A01)
Pillinki: märkä: 5-4, kuiva: 5 (ISO 105 - X12)

Saatat myös pitää...