TOP530 pöytäsermi, tilausmallit

Alkaen 142,00  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

TOP530 laadukkaat pöytäsermit ratkaisevat melun aiheuttamia häiriöitä tehokkaasti avotiloissa

Akustoivat sermit ovat täydellinen valinta luoda yksilöllisempiä tiloja myös isoihin toimistoihin. Pöytiin kiinnitettävät sermit luovat yksityisyyttä ja vähentävät melua, mutta jättävät mahdollisuuden nähdä kollegat ja kommunikoida ilman rajoja.

  • Sermi on 53 cm pöydän kannen yläpuolella.
  • Pöytäsermin paksuus on 3,6 cm
  • Kokonaiskorkeus on  59,5 cm.

TOP530 akustisilla pöytäsermeillä on C-luokan äänenvaimennusluokitus. Ne on täytetty ääntä vaimentavalla materiaalilla ja ne voidaan verhoilla valitsemallasi kankaalla. Valitse laajasta värivalikoimastamme luodaksesi haluamasi yhdistelmät, jotka sopivat parhaiten toimistosi sisustukseen.

Tyylikäs ja yksinkertainen design.  Pöytäsermien kiinnikkeet sisältyvät hintoihin.


Vaaleanharmaa väri, Berta AD3, on nopeantoimituksen väri. Toimitusaika on noin 3 - 5 työpäivää. Muilla värikartan väreillä toimitusaika on noin 6 viikkoa.

Berta verhoilukankaan ominaisuudet

Koostumus: 100 % Polyester
Paino: 320 g/m2
Hankauskesto: 150.000 Martindale cycles
Paloluokitus: BS EN 1021 - 1 (cigarette)
Valonkesto: 6 (EN ISO 105 - B02) (EN ISO 105 - A01)
Pillinki: märkä: 5-4, kuiva: 5 (ISO 105 - X12)
Katso värit tästä.