Modus Light akustinen paneeli

Alkaen 74,40  Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Akustiset paneelit ovat erinomaisia sisustusyksityiskohtia, jotka tarjoavat akustista mukavuutta avotoimistoissa

MODUS Light ovat kevyitä, ääntä vaimentavia seinä- ja kattopaneeleja, jotka parantavat toimiston akustiikkaa ja toimivat inspiroivana ja toimivana sisustusratkaisuna. Tämä on erityisen tärkeää avotoimistoissa, joissa työntekijät altistuvat taustamelulle, joka häiritsee heidän keskittymiskykyään. Kevyen muotoilunsa ansiosta nämä akustiset paneelit on helppo kuljettaa ja asentaa. MODUS Lightia on saatavana kolmessa eri suunnitteluvaihtoehdossa: seinä- ja kattopaneelit, ripustuspaneelit ja Armstrong-kattopaneelit (integroitu tai ripustettu vaijeriin). Akustiset paneelit toimivat ääniseinänä, joka imee häiritsevät äänet ja vähentää kaikumelua tarjoten akustista mukavuutta työympäristössäsi.

Paneelit on valmistettu akustisesta vaahdosta.

Kaksi vaihtoehtoa:

  • Luokan A paneeli on 68 mm paksu.
  • Luokan C paneeli on 48 mm paksu.

A luokka parantaa akustista mukavuutta absorboimalla tehokkaasti laajan valikoiman taajuuksia. Ylivoimainen matalien taajuuksien vaimennin verrattuna C-luokkaan.

C luoka virittää huoneen korkeiden ja keskitaajuuksien alueelle ja luo siten miellyttävämmän ympäristön äänikokemuksen.

Valittavana useita vaihtoehtoja

Toteuta luovia ideoitasi käyttämällä kolmea eri kokoista ja kahta eri syvyistä akustisia paneeleja. Voit myös valita laajasta kangasvalikoimastamme ja useista värivaihtoehdoista tilaan sopivan värimaailman. Paneeleille on omat kiinnikkeet seinä ja kattokiinnitykseen. Lisäksi on omat vaijerikiinnikkeet seinä- ja kattokiinnitykseen, jolloin paneelit roikkuvat vapaasti tilassa.

 

Paneelin kokovaihtoehdot:

  • 30 x 30 x 4,8 cm (l x k x s)
  • 30 x 30 x 6,8 cm (l x k x s)
  • 60 x 30 x 4,8 cm (l x k x s)
  • 60 x 30 x 6,8 cm (l x k x s)
  • 60 x 60 x 4,8 cm (l x k x s)
  • 60 x 60 x 6,8 cm (l x k x s)

Saatat myös pitää...