My Space akustiset kalusteet

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

My Space akustiset kalusteet - suunnittele oma työtilasi

MY SPACE akustiset kalusteet on modulaarinen järjestelmä, joka tarjoaa mahdollisuuden luoda toimistoon erilaisia tiloja aina yksittäisestä työtilasta useaan yhdistettyyn työtilaan. MY SPACE järjestelmällä on erinomaiset akustiset ominaisuudet ja se on oivallinen ratkaisu, kun haluat helposti muunneltavan ja toiminnallisen avotoimiston.

MY SPACE jäsentelee erilaiset työalueet ja absorboi ääniä. Sertifioitu absorptioluokka on C. Akustiset paneelit on täytetty erityisellä akustisella ääntä vaimentavalla vaahtomuovilla ja ne voidaan verhoilla valitsemallasi kankaalla. Voit käyttää erilaisia väriyhdistelmiä erillisten tilojen luomiseksi, erotella toiminnot eri väreillä.

MY SPACE -akustisia sermejä on saatavana 5 eri leveydellä:

  • 80 cm,
  • 100 cm,
  • 120 cm,
  • 140 cm,
  • 160 cm

Kahdella eri korkeudella:

  • 132 cm,
  • 162 cm.

Eri kokoiset ja muotoiset työpöydät tekevät MY SPACEsta joustavan ratkaisun melkein mihin tahansa työympäristöön, kun taas korkeuden säätötoiminto auttaa hyvän ergonomian saavuttamisessa.

Helppo koota, helppo käyttää

Haluatko erottaa yksittäiset työpisteet tai järjestää eri toiminnalliset alueet yhteen tilaan?
Luo haluamasi MY SPACE -yhdistelmä. Voit käyttää joko umpinaista sermiä, tai sermiä jossa on yhdellä puolella kiinnike työpöydälle tai sermiä, jossa on molemmin puolin kiinnikkeet työpöydälle.
Umpinaisin sermein koottuun tilaan voit helposti sijoittaa sähköpöydän tai erilaiset kohtaamistilan kalusteet.

MY SPACE  akustisilla kalusteilla on 5 vuoden takuu.

Pyydä tarjous, suunnittelemme sinulle tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden!

Saatat myös pitää...