Vuoden vaihtuessa

On aika kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Samalla summata vuosi 2021 ja kääntää katseet vuoteen 2022.

Vuosi 2021

Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta tänäkin vuonna. Olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme alku- ja loppuvuoden haastavasta koronatilanteesta huolimatta kattavasti ja omien periaatteidemme mukaisesti, asiakkaan parasta ajatellen.

Vuosi 2021 oli haasteita täynnä, eikä vähiten koronasta johtuen. Tuotteiden saatavuusongelmat, johtuen muun muassa rahtilaiva Ever Givenin haverista Suezin kanavassa, yleinen konttipula sekä ongelmat junarahtiliikenteessä ovat haastaneet hankintaorganisaatiota suuresti. Lisäksi kaikista näistä syistä johtuva rahtikustannusten kasvu on näkynyt ikävällä tavalla tuotteiden hinnoissa.

Yhteenvetona voimme kuitenkin todeta, että kaikista haasteista huolimatta, olemme selvinneet vuodesta 2021 kiitettävästi. Iso kiitos tästä kuuluukin yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat toimittaneet tuotteitaan parhaan kykynsä mukaan.

Olemme tehostaneet toimintaamme niin varastossamme kuin myös asennuksessamme. Olemme jatkaneet myymälämme uudistamista mallipoistotuotteiden myymisellä ja uutuustuotteiden tuomisella myymäläämme esille. Myymälässämme onkin entistä laajemmat valikoimat sähköpöytiä, tilanjakajia sekä kohtaamistilan kalusteita nähtävillä.

Palvelumme vuonna 2022

Odotamme vuoden 2022 olevan vähintään yhtä mielenkiintoinen ja haastava kuin vuosi 2021 oli. Työelämän suurin muutos pitkiin aikoihin, työnteon hybridimalli, tulee kasvattamaan suosiota yhä enemmän. Työpaikkojen muuttuminen enemmän kohtaamistiloiksi, toimistojen fyysisen koon pieneneminen sekä työnantajan vastuu huolehtia työntekijän työergonomiasta ja työhyvinvoinnista myös etätyöpisteessä asettaa omat haasteensa.

Meiltä Yrityskalustosta saat myös vuonna 2022 asiantuntevaa palvelua ja suunnittelua kaikissa näissä haasteissasi. Suunnittelemme toimistojen ja kohtaamistilojen kalustamisen yli 25 vuoden kokemuksella. Autamme myös kalusteiden rahoituksessa tarjoamalla yritykselle leasing -palvelua, osamaksua Yrityksesi Ergonomiarahan avulla tai kalusteiden vuokrausta. Yksityishenkilöillä on mahdollisuus Kotisi Ergonomiarahan avulla ostaa kalusteet osamaksulla.

Olipa tarpeesi suuri tai pieni, palvelemme jatkossakin kivijalkamyymälässämme Maikkulan yrityskylässä, osoitteessa Haaransuonkuja 3. Olet tervetullut tutustumaan kalusteiden laajaan valikoimaan ja keskustelemaan myyntiedustajiemme kanssa juuri sinulle sopivista kalusteratkaisuista.

Oikein mukavaa vuoden vaihdetta kaikille ja menestystä vuodelle 2022!