Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Toimistosuunnittelua Oulussa avaimet käteen

helmi 8, 2022 | Ajankohtaista

Yrityskalustosta saa toimistosuunnittelua Oulussa avaimet käteen periaattella. Toimitila on yrityksen käyntikortti, jonka tulee tehdä asiakkaaseen ja työntekijöihin vaikutus heti sisään astuttaessa. Nykyaikaisilla, toimivilla ja viihtyisillä toimitiloilla on merkittävä rooli henkilöstön sitouttamisessa sekä haluttujen työntekijöiden rekrytoinnissa. Oli suunnitteilla muutto uuteen toimitilaan tai vanhojen tilojen uudistaminen, me Yrityskalustossa autamme sinua tekemään tilasta toimivan, viihtyisän ja yrityskuvaasi tukevan, avaimet käteen periaatteella.

Toimitilasuunnittelu

Suunnittelu alkaa tarvekartoituksesta. Käymme kanssasi läpi, mitä toimintoja halutaan suunniteltavaan tilaan ja halutaanko vanhoja kalusteita käytettävän suunnitelman pohjana. Lisäksi keskustellaan kalustamisen aikataulusta, halutaanko käyttää heti varastosta löytyviä kalusteita, hankitaanko tilauskalusteita vai sekä että. Toimitilasuunnittelun avulla toiminnot, tilat, ihmiset ja kalusteet sovitetaan toimivaksi kokonaisuudeksi. Suunnittelijamme tekevät tiloistasi pohjakuvat sekä havainnekuvat toimistokalusteista. Kuvien ansiosta tilan yksityiskohdista on helppo neuvotella heti työn alkuvaiheessa. Näin autamme toimistokalustehankintojen optimoinnissa, jotta vältyt virhehankinnoilta.

Varastotuotteet vs. tilaustuotteet

Myyntinäyttelymme (noin 800 m²) ja isot varastotilamme sijaitsevat Oulun Maikkulassa. Myyntinäyttelyssämme olemme panostaneet kalusteiden esillepanoon, jotta kokonaisuuksien hahmottaminen olisi sinulle helppoa. Esillä ovat niin mallit varastotuotteistamme kuin runsaasti esimerkkejä tilaustuotevalikoimastamme. Kalustevalintaa helpottamassa ovat asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat valitsemaan tarpeisiisi sekä aikatauluusi sopivimmat toimistokalusteet. Tarvittaessa puuseppämme kustomoi haluamasi kalusteen juuri sinulle sopivaksi, esimerkiksi lyhentämällä pöydän kannen sopivan mittaiseksi.

Rahoitus

Autamme sinua myös kalustehankinnan rahoituksessa. Valittavanasi on kalusteleasing, vuokraus tai hankinta osamaksulla.

Leasingsopimus eli kalustevuokraus tuo yrityksellesi monia etuja. Vuokraus mahdollistaa työtehoa ja viihtyvyyttä tukevien kalusteiden hankkimisen koko yritykselle samalla kertaa ilman, että hankintoja tarvitsee jakaa pieniin osiin. Kalusteleasing on tyypillisimmään 24 – 60 kk.

Tarjoamme yritysasiakkaillemme mahdollisuutta toimistokalusteiden lyhytaikaiseen vuokraukseen projekteihin, väliaikaistiloihin tms. Vuokrausaika on 1 vk – 12 kk. Tähän palvelukokonaisuuteen kuuluu kalustetoimitus, asennus ja kalusteiden poisnouto. Kalustevuokrauksen mallisto löytyy varastotuotteistamme.

Yrityksesi Ergonomiaraha on yrityksille vakuudeton ja joustava kertaluotto, joka mahdollistaa laadukkaiden toimistokalusteiden hankinnan yrityksille, toimialaa katsomatta. Saat hankinnoillesi jopa 60 kuukautta joustavaa maksuaikaa.  Ergonomiarahan avulla voit maksaa toimitilan kalusteet yrityksellesi sopivissa joustavissa kuukausierissä. Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy heti.

Kuljetus ja asennus, avaimet käteen

Pitkäaikaiset asentajamme ovat käytössäsi Pohjois-Pohjamaalla. Heidän vankkaa ammattitaitoa ja sujuvaa palvelua on kiitetty lukuisissa kohteissa. Asentajamme hoitavat tilojen muutoksen ja kalustamisen ammattitaidolla ja huolella.

Muualla Suomessa yhteistyökumppaninamme toimii Asennus Suomi Oy. He ovat toimineet kumppaninamme usean vuoden ajan. Tuotteet tulevat heidän mukana kohteeseesi ja sinä saat asennuksen avaimet käteen.

Oli tarpeesi suuri tai pieni, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Suunnitellaan toimitilasi kalusteratkaisu yhdessä.

 Ota meihin yhteyttä!

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!