Ajankohtaista

Yrityskaluston blogi ja ajankohtaista toimistokalusteista sekä työympäristöistä

Mikä on tulevaisuuden toimistojen trendi?

maalis 27, 2023 | Ajankohtaista

Tulevaisuuden toimistojen trendi on ennenkaikkea monimuotoisuus ja joustavuus työskentelytiloissa. Ihmiset haluavat työskennellä paikoissa, jotka vastaavat heidän erilaisiin tarpeisiinsa ja työtehtäviinsä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi avokonttoreiden ja yksityisten huoneiden yhdistämistä, joka mahdollistaa niin yhteistyön kuin keskittymisenkin.

Samalla tulevaisuuden toimistojen tulee tarjota erilaisia työskentelymahdollisuuksia kuten:

  • seisomatyöpisteitä
  • äänieristettyjä tiloja
  • rentoutumisalueita
  • virtuaalisia työtiloja

Lisäksi tulevaisuuden toimistot tulevat tarjoamaan entistä parempia teknologisia ratkaisuja, jotka helpottavat etätyöskentelyä ja mahdollistavat saumattoman yhteistyön eri tiimien välillä. Tämä voi tarkoittaa muunneltavia tilanjakajia, joilla voidaan helposti luoda erilaisia työskentelytiloja tai virtuaalitodellisuuden käyttöä. Tästä hyvä esimerkki Narbutaksen My Space, joka edustaa juuri tätä uutta suuntaa.

Tulevaisuuden toimistot ovat myös yhä kestävämpiä ja terveellisempiä, huomioiden esimerkiksi ilmanlaadun, akustiikan ja ergonomian. Kaikki tämä yhdessä parantaa suoraan työntekijöiden viihtymistä työssä ja työpaikalla.

Miten sinun toimistosi –  haluatko saada toimistostasi viihtyisämmän ja tehokkaamman työympäristön?

Yrityskaluston suunnittelupalvelu auttaa sinua suunnittelemaan toimistosi niin, että se vastaa juuri sinun tarpeitasi ja vaatimuksiasi, ei pelkkää trendiä! Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat kalusteet ja huolehtivat suunnittelusta aina toteutukseen saakka. Valittavana on useiden eri valmistajien tuotteita, olemme todellinen monimerkkitalo. Tule käymään myymälässämme tai ota yhteyttä ja aloita matka kohti toimivampaa toimistoa kanssamme.

LinkedIn

Näyttämällä myymälässämme puhelimestasi,
että seuraat ja suosittelet meitä, saat lahjan!