Museo palasohva

Tilaustuotteilta tarkat hinnat puuttuvat, koska monet tilaustuotteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. Räätälöityjen tuotteiden hinnoissa on vaihtelua. Tuotteiden ostosmäärällä on vaikutusta tilaustuotteiden hinnoittelussa ja kuljetuskustannuksissa. Lähetämme sinulle aina tarjouksen ennen lopullista tilaustasi.

Museo-palasohva, idea on sen monipuolisuus, mukavuus ja joustavuus.

Ratkaisu koostuu moduuleista, joista voi rakentaa erilaisia yhdistelmiä. Museo palasohva on universaali, muodoltaan klassinen ja sopii lähes jokaisen julkisen tilan odotushuoneeseen. Keveyttä ja omaperäisyyttä lisäävät korkeat metallijalat, joita on saatavilla eri tavoin viimeisteltynä.

RUNKO
Massiivipuuta ja vaneria

PEHMUSTEET
Kestävää ja paloturvallista HR-vaahtomuovia; umpinaiset istuin- ja selkätyynyt

VERHOILU
Voit valita useista eri valmistajien kangasvaihtoehdoista. Suosittelemme verhoilukankaaksi esimerkiksi: Nevotex Wooly, Nevotex Lido tai Camiran Era -kangasta. Voit katsoa värivaihtoehdot linkistä valmistajan sivuilta. Mikäli et löytänyt sopivaa verhoilukangasvaihtoehtoa, kysy lisää myyjältäsi.

JALAT
Jauhemaalattua metallia, musta matta RAL 9005, pohjassa luistonesto

MODULAARISUUS
Moduulit liitettävissä toisiinsa, pohjassa luistonesto

LISÄTIETOJA
Päällinen ei ole irrotettavissa; laaja valikoima verhoilumateriaaleja, mm. paloturvallisia

Pöydän tarvikkeet
Materiaali: uudistuksellinen Valchromat mdf, korkeapainelaminaatti, mahdollisuus pistorasioihin

 

Vinkki: Tiesithän, että saat Yrityskalustosta myös sisustussuunnittelupalvelun? Tai valitaanko vain matto tälle sohvalle? Kauttamme koko VM-carpetin mattomallisto.

 

Saatat myös pitää...